DOLAR 32,2944
EURO 34,6289
ALTIN 2.412,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Antalya Rize Canlı İzle| Antalyaspor Rizespor Canlı Skor Maç Kaç Kaç

22.06.2020
A+
A-

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda Beşiktaş’ı mağlup eden fakat hafta içerisinde kupada Aytemiz Alanyaspor’a 4-0 mağlup olarak güya finalde elenen Antalyaspor, gözünü lige çevirdi. 28. haftanın kapanış maçında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Antalyaspor’da hazırlıklar tamamlandı. Kırmızı-beyazlılar, Karadeniz ekibiyle toplamda 22, Süper Lig’de ise 18. kere karşı taraf olacak. Ligin ikinci yarısında aldığı puanlarla çıkışan geçen ve topladığı 33 puanla 10. sırada yer alan Antalyaspor, üst üste onuncu maçından da puan almak istiyor. Rakip Çaykur Rizespor geçen hafta sahasında Galatasaray’ı 2-0 mağlup etmiş ve düşme hattının üzerine çıkmıştı.

Antalyaspor üstün

Antalyaspor ile Çaykur Rizespor, daha önce 22 defa birbirlerine karşı taraf oldu. Kırmızı-beyazlılar 9 galibiyet, 7 birliktelik ve 6 yenilgi aldı. İç sahada oynanan 11 mücadelede ise Akrepler, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar ilk yarının 11. haftasında deplasmanda karşılaştığı rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

Antalyaspor’da 3 yetkisiz

Antalyaspor’da engebeli Çaykur Rizespor maçı öncesi 3 oyuncu forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlılarda Charles korona virüs sebebiyle ülkesinde yer alırken, Bahadır ise sakatlığı dolayısıyla kadroda yer bulamayacak. Nazım Sangare ise sarı kart cezası sebebiyle 21 şahsiyet kadroda yer alamayacak.

Bugün saat 21.00’de Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Ali Saygın Önel ve Asım Yusuf Öz yapacak.

Antalyaspor Rizespor nasıl canlı izlenir? 

Antalyaspor Rizespor maçını beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı sürekli bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın olmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın edinmek için tıklayınız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.