DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Ankara Denetiminde Uygunsuz Ürünler İmha Edildi: 11 Ton 250 Kilogram Gıda İncelemeye Alındı

Ankara denetiminde uygunsuz ürünler imha edildi; 11 ton 250 kilogram gıda incelemeye alındı.

12.09.2025
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre Ankara’da yürütülen denetimler sonucunda, 11 bin 250 kilogram et ve tavuk ile çeşitli gıda ürünleri güvenlik için muhafaza altına alındı. İnceleme süreci sonrası uygunsuzluk tespit edilen toplam 1 316 kilogram ürün ise imha edildi.

İstanbul ve Ankara vilayetleriyle koordineli çalışan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla denetimler yürütüldü. Güvenilir gıda için sahadayız mesajı eşliğinde yapılan denetimler, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişimini güvence altına almayı amaçlıyor. İşletmelerin faaliyetleri durduruldu ve gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Bu adımlarla, vatandaşlarımızın güvenliği ve kaliteli gıda erişimi önceliklendirilirken, denetimlerin aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.