DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Android için aylardır süren Google Drive hatası! Android kullanıcıları tarafından yapılan açıklamalara göre, Google Drive hatası aylardır devam ediyor…

15.11.2019
A+
A-

Android Police‘de yer alan bilgiye göre, Android kullanıcıları neredeyse 9 aydır Google Drive hatası yüzünden dert yanıyor. Söz konusu hata yüzünden kullanıcılar yedekleme ile ilgili sorunlar yaşıyor.

Hem Google’ın kendi forumlarına bu durumu bildiren kullanıcılar, hem de Reddit ve diğer platformlardan şikayetini dile getirdi.

Yapılan şikayetlere göre, Ayarlar > Sistem > Yedekleme yönlendirmesini takip eden kullanıcılar, yedekleme butonun gri renkte görülüyor. Tüm kategoriler de ‘Yedeklemeyi bekleyenler’ olarak listeleniyor.

Hata hem Android 9 Pie hem de Android 10 kullanan Motorola, Pixel, OnePlus, Samsung ve Huawei markalı telefonlarda ortaya çıkıyor.

Google konu ile ilgili şimdilik yorum yapmadı, ancak Android kullanıcıları yedekleme konusunda kendilerine bazı geçici çözümler bulmayı başardı. Burada ADB komutları ile sorunun geçici olarak nasıl çözüleceği anlatılıyor. Bu yönlendirme ile birlikte kilit ekran güvenliğini geçici olarak devre dışı bırakılıyor. Yedeklemenin ardından yeniden aktif hale getiriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.