DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Android Auto nasıl olacak?

11.05.2018
A+
A-

Android Auto yüklü olan araçların yer aldığı gösterim alanında, Volvo XC40 modeline entegre edilen işletim sistemini sizler için deneyimledik!

Aracın kendi tasarımı olan Infotainment (bilgi-eğlence) ekranına yüklü olan Android Auto, tablet görünümlü bu alanda çok sayıda içerik sunuyor. Tasarım ve arayüz sadeleştirilirken, ikon ve uygulama dizilimleri daha renkli ve büyük hale getirilmiş. Araç entegrasyonu da dikkat çeken bir detay. Bu işletim sisteminin yüklü olduğu alandan klima kontrolü ve diğer özelliklere erişim de sağlanmış.

Google I/O 2018’de neler duyurulacak?

Google I/O 2018 etkinliğinde duyurulacak olan önemli konu başlıklarını sizler için derledik. San Fransisco’dan aktarıyoruz!

Bu işletim sisteminin en güzel özelliklerinden biri, arayüzdeki profil özelliği. Bu özellik sayesinde, tanımlanan kişilerin tüm ayarları tek bir dokunuş ile uygulayabiliyorsunuz. Koltuk ayarı, arayüz özelleştirmesi, sesli asistan ile yönetim gibi özellikler son derece başarılı.

Android P üzerinden geliştirilen yazılım ile Google Play Store’a bağlanıp, telefondan bağımsız bir şekilde uygulama indirme ve yükleme imkanı da sunulmuş. Navigasyon desteği, hem ortadaki büyük ekranda hem de kadran ortasında takip edilebiliyor. Çift ekran desteği sayesinde, çoklu işlem yönetimi de mümkün.

Android P Beta hangi yeniliklerle geliyor?

Google I/O 2018 etkinliği kapsamında durusu yapılan Android P Beta sürümünü yükledik ve sizler için ilk deneyimlerimizi aktardık! Android P Beta 2. Geliştirici Sürümü neler getiriyor?

Google Assistant, araç içi kondisyonları da takip ediyor ve olası durumlarda, servis randevusu gibi işlemleri sizin yerinize yapabilmekte.

Google Asistan Türkçe desteği ne zaman geliyor?

Etkinlikten birkaç gün önce özel haber olarak paylaştığımız Google Asistan Türkçe desteği sonunda etkinlik sırasında doğrulandı. Peki, Google asistan bizlere hangi yeni özellikleri sunacak?

Android Auto işletim sisteminin geniş ekosistem desteği, iOS cihazlar ile uyumlu yapısı ile herkese hitap edecek. 2020 yılında, bu işletim sisteminin tüm gelişimlerini tamamlayacağını da notlarımız arasına ekleyelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.