DOLAR 32,2007
EURO 35,0882
ALTIN 2.471,65
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Razer Phone Türkiye’ye gelecek mi?

27.12.2017
A+
A-

Razer Türkiye operasyonundan aldığımız bilgilere göre ne yazık ki şirketin akıllı telefon modeli Türkiye’de satılmayacak. Ancak oyuncu ürünlerinde halihazırdaki durum aynen devam edecek. Yani çok spesifik birkaç ürün haricinde, şirketin tanıttığı en yeni oyuncu ekipmanları ülkemizde satılmaya devam edecek.

Bildiğiniz gibi şirket klavye, mouse, mousepad ve kulaklık gibi birçok farklı kategoride tüketicilerin karşısına çıkıyor.

Razer Phone özelliklerini hatırlayalım

Nexbit Robin tasarım dilini taşıyan ürün 5.72 inç 2560 x 1440 çözünürlükte ve 120 Hz Ultra Motion tazeleme oranı ile geniş renk gamına sahip ekranla birlikte geliyor. Mat siyah kasa ve ikonik Razer logosu ile ürün şık gözüküyor.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 835 işlemciden alan ürün 8 GB RAM, 64 GB dahili depolama (microSD ile artırılabilir) ve 4,000 mAh bataryaya sahip. Qualcomm Quick Charge 4+ destekli olan bataryanın yüzde 85 şarj oranına 1 saatte ulaştığı ifade ediliyor.

:: Cihaz Türkiye’de satılsaydı, satın almayı düşünür müydünüz?

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.