DOLAR 32,2156
EURO 35,0291
ALTIN 2.506,11
BIST 10.873,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Amazon Türkiye’de en çok neler satılıyor?

08.11.2018
A+
A-

Ülkemizde hizmet vermeye başlayan Amazon Türkiye, binlerce çeşitten oluşan ürün kategorisi ile herkesin ilgisini çekiyor. Teknoloji ve elektronik kategorisinde, en çok satılan ürünleri araştırdık.

Duracell 10500 mAh Powerbank

Amazon Türkiye’de en çok satan teknoloji ürünleri arasında, Duracell’in 10500 mAh kapasiteli powerbank modeli yer alıyor. Duracell’in klasik pil tasarımı ile üretilen bu powerbank modeli, üzerinde yer alan LED göstergeleri ile kapasite durumunu gösteriyor. Hızlı şarj desteği sunan bu powerbank, iPhone 7’i 5 kere tam şarj edebiliyor. Çift USB çıkışı da, aynı anda iki cihazın şarj olmasını sağlamakta.

Duracell 10500 mAh powerbank

Regal 32R4020H 32 inç televizyon

Amazon Türkiye’deki en çok tercih edilen elektronik ürünler arasında, 32 inç boyutu ve uygun fiyatı ile dikkat çeken, Regal 32R4020H modeli yer alıyor. Full HD ekran çözünürlüğüne sahip olan televizyon, dahili uydu alıcısı ile pratik bir kullanım sunuyor.

Regal 32R4020H

SanDisk Dual Drive 64 GB

Akıllı telefonları üzerinden sürekli veri aktarımı yapanlar için harika bir çözüm olan SanDisk Dual Drive 64 GB kapasiteli USB bellek, en çok satan ürünler arasında yer alıyor. USB 3.0 hızında veri aktarımı sunan bu birim, bir tarafı klasik USB girişi, diğer tarafı da microUSB olduğu için anlık olarak veri aktarımı sağlayabiliyor.

SanDisk Dual Drive 64 GB

Seagate 2 TB HDD

Bilgisayar kullanıcıları için olmazsa olmaz donanımların başında hard disk modelleri yer alıyor. Seagate BarraCuda serisinde yer alan 2 TB kapasiteli disk, Amazon Türkiye’de en çok tercih edilen ürünler arasında yer almakta.

Seagate BarraCuda 2 TB HDD

Samsung Galaxy J7 Prime 16 GB

Samsung’un en çok satan akıllı telefonlarından biri olan Galaxy J7 Prime, Amazon Türkiye’de de en çok satılan ürünlerin başında geliyor. 16 GB kapasiteli model, fiyat avantajı ile kullanıcıların en çok tercih ettiği telefonlardan biri olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.