DOLAR 32,3864
EURO 34,5854
ALTIN 2.387,78
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Altcoin Fiyat Tahminleri: FET, SOL ve LINK Hakkında Güncel Analizler

FET, SOL ve LINK gibi altcoin’lerin güncel fiyat tahminleri ve analizleri ile ilgili en son bilgileri burada bulabilirsiniz. Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri kaçırmayın!

17.04.2024
A+
A-

FET Fiyat Tahmini: Altcoin Fiyatı Kırılmaya Hazırlanıyor!

FET Fiyat Tahmini: Altcoin Fiyatı Kırılmaya Hazırlanıyor!

Kripto analisti Lockridge Okoth, FET’in muhtemelen 3,48 dolara doğru bir hamle yapacağını tahmin ediyor. Analist Ibrahim Ajibade, lider altcoin rakibi Solana’dan bir toparlanma bekliyor. Analist Aaryamann Shrivastava ise LINK için yüzde 25’lik bir yükselişten bahsediyor.

SOL Fiyat Tahmini: Tüm Gözler 170 Dolar Direnci Üzerinde!

SOL Fiyat Tahmini: Tüm Gözler 170 Dolar Direnci Üzerinde!

Solana (SOL) fiyatı 24 saatlik zaman diliminde hafif değer kazandı. Ancak yeni katılımcılar düşük fonlama oranları sinyalinden yararlanmak için devreye girerse, SOL önümüzdeki günlerde muhtemelen 200 dolara doğru ilerleyecektir.

LINK Fiyat Tahmini: Altcoin İçin Sırada 17 Dolara Tırmanış mı Var?

LINK Fiyat Tahmini: Altcoin İçin Sırada 17 Dolara Tırmanış mı Var?

Chainlink’in (LINK) 13,4 dolar destek seviyesi civarında seyrediyor. Bu seviye birkaç gündür altcoini destekliyor. Bu yüzden, bu noktadan bir geri dönüş mümkün. Dolayısıyla LINK, 14,6 doları aştığında bir toparlanmaya tanık olabilir.

Diğer taraftan, 1,70 dolarlık destek seviyesi kırılırsa, altcoin fiyatının 1,50 dolara kadar düşmesi mümkün.

Eğer boğalar bu kilit direnç kümesini aşarsa, 200 dolara doğru bir sıçrama daha mümkün.

Chainlink’in fiyatının, yükseliş yolunda 15,6 dolarlık dirençten ödün vermemesi koşuluyla 17 dolara yükselmesini sağlayacaktır.

  • FET fiyatı 1,70 doların üzerindeki bir sıçrama ile 2,87 dolara kadar yükselebilir.
  • Solana boğaları 171 dolar direncini aşarak 200 dolara doğru ilerleyebilir.
  • LINK’in 14,6 doları aşması durumunda 17 dolara tırmanış mümkün olabilir.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.