DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Age of Empires 3 Definitive Edition tanıtımı yaklaşıyor Age of Empire resmi hesabı, Age of Empires 3 Definitive Edition için heyecanlandıran bir paylaşım yaptı…

23.08.2020
A+
A-

90’lı yılların sonu ve 2000’li yılların başlarında birçok oyuncuyu bilgisayar başına kilitleyen Age of Empires serisi, bugün bile hatırı sayılır derecede oyuncu kitlesine sahip. İkinci oyunun yeni sürümünün çıkması ile birlikte oyuncuları heyecanlandıran Microsoft, üçüncü oyunun yenilenmiş sürümüne de başlamıştı. Age of Empires‘ın resmi Twitter sayfasından ise, yeni oyun ile ilgili bir paylaşım yapıldı.

Paylaşılan birimlerin isimlerinin ilk harflerini bir kelime haline getirecek olursak, ortaya Gamescom kelimesi çıkıyor. Bu da akıllara, Definitive Edition sürümünün Gamescom etkinliğinde tanıtılacağı ihtimalini getiriyor. Ancak COVID-19 salgını sebebiyle Gamescom etkinliği, bilindik bir şekilde düzenlenmeyecek.

27 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.00’da başlayacak olan etkinlik, Geoff Keighley tarafından sunulacak. Üçüncü oyunun yanı sıra dördüncü oyun için de geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlayan Microsoft, belki bir tanıtım videosu daha paylaşabilir. Dördüncü oyunun ise, strateji oyunlarında yeni bir çığır açacağı belirtilmişti.

Gamescom etkinliğinin tam olarak nasıl gerçekleşeceği ise merak konusu olurken, üçüncü oyunun yeni sürümü ise oyuncular tarafından heyecanla bekleniyor.

Siz en çok hangi Age of Empires oyununu seviyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.