İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C
Afşin’de arı sokması sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki kızın trajik haberi ve ailenin yas süreci.
Olay, Çukurpınar Mahallesi’nde meydana geldi. 9 yaşındaki Nisa Nur Gökçe, sokakta oyun oynarken arı tarafından sokuldu. Kısa sürede fenalaşan çocuk için 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirilerek Afşin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yoğun müdahaleye rağmen Gökçe’nin durumu düzelmedi ve hayatını kaybetti. Savunmasına göre olay yerine gelen hekimler tedaviye devam etti; ancak kurtarılmadı. Cenazesi, otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.
Olayla ilgili inceleme sürüyor. Bilgilere göre, iz bırakan bu trajik durumda ayrıntılar netleşmeye çalışılıyor ve yetkililer konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.