Abdi İbrahim’de Üst Delepese Yeni Atamalar: Pazarlama, Uluslararası Pazarlar ve Klinik Bölümde Liderlikler Güçlendirilmesi
Abdi İbrahim’de üst düzey atamalar: Pazarlama, Uluslararası Pazarlar ve Klinik bölümde liderlik güçlendiriliyor; yenilikçi stratejiler ve küresel büyüme hedefleri
Abdi İbrahim ailesinde üç kilit yöneticinin direktörlük düzeyinde göreve geldiği duyuruldu. Burak Levent, Özel Uzmanlık Pazarlama ve Satış Direktörü olarak, şirketin bu alandaki yenilikçi pazarlama stratejilerine yön verecek. Cem Acarsoy ise Uluslararası Pazarlar Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak küresel büyüme odaklı projeleri koordine edecek. Esra Erbilgin ise Gastro Cerrahi ve Hepatoloji Bölüm Direktörü olarak departmanın hedefleriyle uyumlu inovatif uygulamaları hayata geçirecek.
Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği kökenli Burak Levent, Executive MBA ve uzun kariyeriyle ürün ve pazarlama yönetimini başarıyla sürdürdü. 2000 yılında Bosch’ta başlayan kariyeri, Eczacıbaşı Holding’de Stratejik Planlama Müdürü olarak devam eden ve ardından Eczacıbaşı-Monrol’de İş Geliştirme ve Proje Müdürü unvanını alan Levent’in küresel büyüme süreçlerinde etkin rol üstlenmesini sağladı. Nobel İlaç’ta görev aldığı 2017–2024 aralığında, Onkoloji, Hematoloji ve Nadir Hastalıklar alanlarında iş geliştirme ve stratejiyle öne çıktı; bu yıl Almanya’da kurulan GeneriNobel GmbH’nin Genel Müdürü olarak Avrupa operasyonlarının merkezleşmesine katkıda bulundu.
Cem Acarsoy’un kariyeri Ekonomi ve Politika eğitimiyle başladı; Boğaziçi Üniversitesi’ndeki Executive MBA ile şekillenen yolculuğunda Braun Consulting, Booz Allen Hamilton ve IMS Health gibi firmalarda danışmanlık ve müşteri stratejileri üzerine çalışmalar yürüttü. AstraZeneca Türkiye’deki görevlerinden sonra Doğu Avrupa’da ticari modellerin uygulanmasına odaklandı. Sandoz’ta İş Geliştirme ve Lisanslama Direktörü olarak Türkiye ve Orta Doğu’da çalışmalarını sürdürdü; Sanovel ve Biofarma’da sırasıyla Pazar Erişimi ve Strateji birimlerinde rol aldı.
Esra Erbilgin, Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra kariyerine Eczacıbaşı-Baxter Hastane Ürünleri’nde başladı. 2013’te Eczacıbaşı İlaç Pazarlama’da Pazarlama ve Satış ekiplerinde ilerledi; 2019–2021 yıllarında Johnson & Johnson MedTech’te İş Birimi Direktörü olarak çalıştı. 2021’den beri Haver Farma’da Pazarlama ve Satış Direktörü olarak görev yapan Erbilgin, nefroloji, üroloji, pediatri, dermatoloji, onkoloji, hematoloji, gastroenteroloji ve hastane ürünleri alanlarında kapsamlı bir deneyime sahip.
Kaynak: AA / Enes Ege – Ekonomi; Kaynak: Haberler.com