DOLAR 32,4106
EURO 34,8203
ALTIN 2.399,59
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

7.500 TL’lik Huawei MateBook 13 inceleme Huawei MateBook 13 tahlil videosu ile beraber MateBook 13 özellikleri neler, kullanıcılara nasıl bir…

28.05.2020
A+
A-

Huawei’in portatif bilgisayarları arasında yer alan MateBook 13 modeli kullanıcılara sunduğu özellikler ile dikkatimizi çekmeyi başardı. Tasarımı, ekran kalitesi ve Huawei ekosistemi dahilindeki yetenekleri ile analiz konuğumuz olan bilgisayarın özelliklerine yakından bakıyoruz.

MateBook 13 özellikleri kullanıcılara neler sunuyor?

Huawei MateBook 13 kullanıcılar kullanması epeyce basit bir bilgisayar. 1.3 Kilogram ağırlığındaki bilgisayar, 13 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. IPS LCD bu ekran 2160×1440 gibi yüksek bir çözünürlüğe sahip. İnce çerçeveleri ile kullanıcıya yüzde 88 gibi yüksek ekran kasa oranı sunan bilgisayar, dilekçe konusunda büyük bir şımartma sunuyor.

Bilgisayarın klavyesi, alttan ışıklandırmaya sahip. Bu klavye, alttan aydınlatma baştan sona  kullanıcıların karanlık ortamlarda da verimli bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Klavyenin aşağı da touchpad bulunuyor. Mouse’unuz olmadığı zamanlarda da bu touchpad bir uçtan bir uca bilgisayarınızı kullanabiliyorsunuz. Bilgisayar sağda ve solda elde etmek üzere toplam 2 adet Type-C girişi ve 3.5 mm jack girişine de sahip.

Bilgisayar içerisinde Windows 10 işletim sistemi ile beraber geliyor ve saatler süren bir tatbik deneyimi sunuyor. Bilgisayar tek şarjla 12 saate kadar Full HD video oynatabilirken, 15 dakikalık yük etme işleminin arkasından 2 saat daha başvuru formu ömrü sunuyor.

Bilgisayar içerisinde i5 işlemciye ve NVIDIA GeForce MX250 ayrık grafik kartlarına sahip. Bu donanıma 16 GB RAM ve 512 GB PCIe SSD depolama alanı eşlik ediyor. Bu donanım, farklı seçeneklerde satın alınabiliyor.

Bilgisayarın bizlere sunduğu tüm özelliklerden ve deneyimlerden sizlere bahsettik. Videomuzu izledikten sonradan sizler de bizlerle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.