DOLAR 32,2681
EURO 34,9351
ALTIN 2.438,84
BIST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

6 takvim bekleyiş sona erdi: Halo 2: Anniversary müjdesi Xbox’ın simge oyunlarından birisi olan Halo 2 Anniversary geliyor. Peki Halo 2 Anniversary PC çıkış…

06.05.2020
A+
A-

2004 yılında Xbox platformu için piyasaya sürülen Halo 2, oyuncular kadar çok sevilmişti. 2014 yılında Halo 2: Anniversary adı ile yeniden karşımıza çıkan bu oyun, yüksek çözünürlüklü grafikler ile en ince ayrıntısına kadar yenilenmişti.

Oyun içi müzik listesi ve ses efektleri gibi konularda da tazelenen Halo 2, Xbox kullanıcılarını geçmişe götürmeyi başarmıştı. Halo 2: Anniversary, 6 yıl önce Microsoft’un konsolu için hazırlanan Halo: The Master Chief Collection’ın bir parçası olarak oyuncuların beğenisine sunulmuştu.

Xbox One’ın yaygınlaşmasında büyük bir paya sahip olan bu pakette Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4, Halo: Reach ve Halo 2: Anniversary yer aldı. Hem Halo: The Master Chief Collection, 2019 yılında PC platformu için bitmiş hazırlandı.

Halo 2: Anniversary is coming May 12

cc: @Ninja pic.twitter.com/3V10oWyhIP

— Xbox Game Pass For PC (@XboxGamePassPC) May 5, 2020

Halo: Combat Evolved Anniversary de bu paket ile beraber gelen yapımlar arasında yer alıyor. Windows 10’a, Steam’e ve Microsoft Store’a gelmesi beklenen Halo 2: Anniversary isimli yapımın çıkış tarihi 12 Mayıs 2020 olarak belirlendi.

Şu lahza için bu oyunun Steam sayfası güncellenmedi. Halo serisinin diğer oyunları aşağıdaki görselde bulunan fiyatlandırmalar eşliğinde mağazadaki uygun duruyor. Peki kendisinin ön sipariş için belirlenen fiyatı var mı?

Dilerseniz oyunun kendisi için hazırlanan sayfaya “buradan” ulaşabilirsiniz. Kendisinin, tek parça biçiminde satılmak üzere, bir ön sipariş fiyatı mevcut yok. Macera yapımının 4K 60 FPS desteği vereceği de aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Geniş açısal ekranlar için uygun bir şekilde tasarlanan Halo 2: Anniversary, Xbox Game Pass eşliğinde oynanabiliyor. Bazu masaüstü kullanıcılarını çoktan heyecanlandıran bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.