DOLAR 32,4895
EURO 34,9613
ALTIN 2.431,71
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

4 kameralı Lenovo S5 Pro tüm dengeleri bozacak!

09.10.2018
A+
A-

Lenovo S5 Pro kamerası ile üst segment akıllı telefon pazarında tüm dengeleri sarsacağı iddia ediliyor. Ekrandan oluşması beklenen S5 Pro, hakkında son zamanlarda çıkan söylentilere göre dört adet arka kameraya sahip olması ön görülüyordu. Bugün paylaşılan raporda, yeni amiral gemisinin dört adet arka kamera ile karşımıza çıkacağı netlik kazandı.

Çerçevesiz Honor Magic 2 tanıtım tarihi netleşti!

Ekrandan parmak izi okuyan Honor Magic 2 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte Honor Magic 2 tanıtım tarihi netleşti.

2 kat optik yakınlaştırma özelliğine sahip olacak olan S5 Pro’da yer alacak olan dört adet arka kameradan birinin ise geniş görüş açısıyla ön plana çıkacağı söyleniyor. Henüz yeni telefonda yer alacak olan kamera sensörleri ile ilgili net bilgilerin paylaşılmadığının da altını özellikle çizelim.

Bugün paylaşılan fotoğraflarda görebileceğiniz gibi yeni S5 Pro modeli dörtlü arka kamerasıyla kullanıcılarına kaliteli bir deneyim sunacağını görmekteyiz. Oldukça keskin ve net fotoğraflar çekebilen Lenovo S5 Pro modelinde, Oppo Find X‘de olduğu gibi sürgülü kamera kurulumuna yer verilmesi bekleniyor.

4 kameralı Lenovo S5 Pro özellikleri nasıl olacak?

Qualcomm‘un Snadpragon 845 işlemcisinden gücünü alacak olan S5 Pro, 6.5 inç’lik QHD+ bir ekranın üzerine kurulacak.  6 ve 8 GB RAM ile gelecek olan telefonda ayrıca 64, 128 ve 256 GB olmak üzere üç farklı dahili depolama seçeneği de kullanıcılara sunulacak.

Samsung neyin peşinde? 4 Kameralı Galaxy A9s

Samsung neyin peşinde? Samsung’un düzenleyeceği Unpacked 4X etkinliği için Malezya’ya giden ShiftDelete.Net, Samsung’un etkinliği öncesi son bilgileri sizle paylaşıyor! Samsung, Malezya’da düzenleyeceği Unpacked 4X etkinliğinde, arka yüzünde 4 kamera bulunan Galaxy A9s modelini tanıtması bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda 3 kameralı Galaxy A7 2018 modelini de tanıtan Samsung, Galaxy A ailesine 4 kameralı A9s modelini de ekleyecek. Samsung Galaxy A9s özellikleri …

Snapdragon 845 işlemcisini ve yapay zeka destekli dört adet arka kamera kurulumu ise 4000mAh‘lik bir batarya besleyecek. Pil konusunda oldukça cömert davranan Lenovo, bu konuda rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.