DOLAR 32,2658
EURO 34,7175
ALTIN 2.401,17
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 19°C

26 TL’ye Adobe Premiere Pro CC uzmanı olma fırsatı İçeriklerini kurgulayıp özel bir hale getirmek isteyenler ilk adımı yüzde 91 indirimle alınabilen Adobe…

26.08.2020
A+
A-

Udemy’den alacağınız Adobe Premier eğitimi ile siz de hayranlık duyulan videolara imza atabilirsiniz. Video kesme, düzenleme, efektler, geçişler ve hatta ses düzenlemeleri ile muhteşem videolar yapmak artık çok kolay. Udemy’in sunduğu fırsat dolu bir kampanya ile Premiere Pro CC’de uzman olabilir ve kendi videolarınızı en ince detayına kadar hakim olarak düzenleyebilirsiniz.

Bu arada kursun 279.99 TL’lik fiyatının yüzde 91’lik indirimle 25.99 TL’ye indiğini de belirtelim.

Burayı tıklayarak satın alabileceğiniz bu eğitim setinde sizleri neler bekliyor?

Eğitimin sonunda Adobe Premiere CC Pro programına hakim olacaksınız. Aynı zamanda YouTube için de özel montaj dersleri bulunuyor. Ek olarak Instagram’a özel dersler de var.

Klip montajları yapabileceğiniz ve profesyonel şekilde ses ve video düzenleyebileceğiniz bu eğitimde birçok indirilebilir materyal de var.

16 farklı bölümden oluşan eğitim, toplamda 14 saat 16 dakika sürüyor. Aynı zamanda 63 adet indirilebilir kaynak, 1 adet de makale eğitimin içinde hazır bekliyor. Bu eğitimi aldıktan sonra kullanıcı, CV’sine ekleyebileceği bir bitirme sertifikasının ve ömür boyu erişimin de sahibi oluyor. Böylece aklına takıldığı yerde geri dönük çalışmalar yapabiliyor.

Eğitim, sıfırdan video düzenlemek isteyenler ya da artık bu işi profesyonelliğe taşımak isteyenler için ideal diyebiliriz.

Son olarak, eğitimi almadan önce sahip olmanız gereken ekipmanları da unutmamak lazım. PC ya da Mac’in yanında Adobe Premiere Pro programına da sahip olmanız şart.

Udemy’de bulunan diğer eğitimlere de buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.