DOLAR 32,5074
EURO 34,5655
ALTIN 2.497,83
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Samsung Galaxy S9 ve S9+ almak için 9 sebep!

23.03.2018
A+
A-
Samsung Galaxy S9 inceleme – S8’e göre farklılıkları!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 inceleme videosu ile karşınızdayız. Galaxy S9 ailesindeki yenilikler ve geliştirmeler neler?

Fotoğraflarınız artık çok daha iyi çıkacak! Gelsin Like’lar!

Daha iyi kamera, daha iyi kamera arayüzü, daha güzel çekim modları… Bunların sonucunda, sosyal medya hesaplarınızın çoşması için yapmanız gereken tek şey bolca fotoğraf çekmek. Galaxy S9 ve S9+ fotoğraf çekiyor, çektiriyor…

Geliştirilmiş düşük ışık performansı, 2X optik yakınlaştırma ve ön – arka portre özelliğiyle, hem fotoğrafta hem videoda en iyi paylaşımları siz yapın!

Karanlıkları aydınlatan f/1.5 diyafram!

Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri, akıllı telefonların en çok zorlandığı düşük ışıklı ortamlarda f/1.5 diyaframlı ana kameraları sayesinde muhteşem işler çıkartıyor.

f/1.5 ve f/2.4 arasında seçim yaptıran kamera, düşük ışıklı alanlarda, diğer hiç bir akıllı telefonun göstermediği performansı bizlere sunuyor. Bu yeniliği ve deneyimi yaşamadan, telefonum gece çok iyi fotoğraf çekiyor dememek lazım. Gece performansı konusunda piyasanın en iyi telefonu dersek hiç de yalan olmaz.

Galaxy S9 ve S9+ satın almak için tıklayın!

 Ultra Ağır Çekim

Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9+, sahip oldukları Ulta Ağır Çekim video yetenekleri ile hayatı ve güzel anları yavaşlatıyor. 960 FPS video kaydı ile normalde yakalanamayacak tüm detayları izleyebilirsiniz. Ultra Ağır Çekim videoları düzenlemek ve paylaşmak ise son derece keyifli. Ultra Ağır Çekim ile gözlerinizi kırparken kaçırabileceğiniz anları görün. Videonuza müzik ekleyin,.gif” wp-image-133955 aligncenter” src=”https://i1.wp.com/shiftdelete.net/wp-content/uploads/2018/03/Retail-Touch9_snap-card.jpg” alt=”” width=”559″ height=”994″ srcset=”https://i1.wp.com/shiftdelete.net/wp-content/uploads/2018/03/Retail-Touch9_snap-card_jpg05_super-slow-mo_05_RGB.jpg?w=1080&ssl=1 1080w, https://i1.wp.com/shiftdelete.net/wp-content/uploads/2018/03/Retail-Touch9_snap-card_jpg05_super-slow-mo_05_RGB.jpg?resize=84%2C150&ssl=1 84w, https://i1.wp.com/shiftdelete.net/wp-content/uploads/2018/03/Retail-Touch9_snap-card_jpg05_super-slow-mo_05_RGB.jpg?resize=768%2C1365&ssl=1 768w” sizes=”(max-width: 559px) 100vw, 559px” data-recalc-dims=”1″ data-pagespeed-url-hash=”985193916″ onload=”pagespeed.CriticalImages.checkImageForCriticality(this);”///>

Sesleri her detayıyla hissetmek ister misiniz?

Samsung, Galaxy S9 modelleri ile birlikte stereo hoparlöre ilk kez yer verdi. Dolby Atmos ve AKG gibi önemli desteklerle birlikte güçlendirilen stereo hoparlörler ile ses deneyimini en üst noktalarda yaşayın!

Daha ince daha şık… Daha ne olsun!

Galaxy S8+ ile tasarım anlayışını tamamen değiştiren Samsung, Galaxy S9 ve S9+ ile tasarım bir adım öteye daha nasıl gider göstermeyi bildi. Ekran çerçevelerini Infinity Display ile ortadan kaldıran bu teknoloji, bu yıl çok daha güzel bir görünüm sunuyor. Yeni Galaxy modelleri çerçevesi daha ince ve Super AMOLED ekranı daha parlak. Göz zevkinize hitap edecek! Tasarımı daha da güçlendirmek ve Infinity Display anlayışını daha net hale getirmek için bezel ile ekran arasındaki renk farkı ortadan kaldırıldı.

Türkçe’ye canlı çeviri ile her yazılanı anlayın!

Bixby ile desteklenen Türkçe’ye canlı çeviri özelliği sayesinde, gözününüz ve kameranızın gördüğü her şeyi, anında Türkçe’ye çevirebilirsiniz! Nerede olursanız olun, Türkçe’ye canlı çeviri ile hiç bir şeye yabancı kalmayın!

Sanal bir karakteriniz olsun. Siz olsun. Sizin olsun!

Artırılmış Gerçeklik teknolojisini en keyifli şekilde kullanmak ister misiniz? AR Emoji ile bu mümkün! Kendinize ait bir karakter yapıp, onu kendini yerinize konuşturun, mesajlar atın, videolar çekin… İzleyenleri hem şaşırtın hem güldürün. AR Emoji deneyimini yaşamak için daha neyi bekliyorsunuz? Tasarladığınız AR Emojilerinizi WhatsApp ve Facebook Messenger başta olmak üzere tüm yazışma uygulamalarında kullanabilirsiniz.

Dağlar taşlar sular size engel olmasın!

Suya dayanıklılık olmazsa olmaz bir özellik. Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ile IP68 sertifikası sayesinde 1.5 metre derinliğe kadar 30 dakika boyunca karşı koyabilirsiniz. Su altında fotoğraf ve video çekmek çok eğlenceli olmaz mı? Olur diyorsanız, Samsung Galaxy S9 ve S9+ almak için bir sebebiniz daha var demektir!

Galaxy S9 ve S9+ satın almak için tıklayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.