DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

2021 Mercedes C-Serisi benzin alırken yakalandı! Mercedes’in en çok satan otomobili C-Serisi prototipleri, W206 kod model, Kuzey Avrupa’daki bir benzin…

30.03.2020
A+
A-

Elbette konvoydaki tüm test araçları, üst düzey sedanın güncellenmiş stilini gizlemek için bol miktarda kamuflaja sahipti. Ancak güncellenmiş yeni açısal farlar, kamuflajın arkasından kendini belli ederek büyük ölçüde ortaya çıkıyor. Bunun yanında, bagaj kapağına kadar uzanan yeni yatay arka lambalar da dikkat çekiyor.

2021 Mercedes C-Serisi

Modüler Arka Mimari (MRA) platformu ile yenilenen C-Serisi ailesine katılacak olan yeni otomobillerin bazılarında All-Terrain versiyonları da dahil olacak. All-Terrain versiyonuna sahip Audi A4 Allroad’a rakip olması beklenen modelin henüz tüm özellikleri bilinmiyor.

Fakat bilinen özelliklerden biri, özel modellerin dört silindirli turboşarjlı ve dizel motorları kullanacak olması. Öyle ki amiral gemisi AMG C63‘nin 500 bg sahip olacağı söylenenler arasında. Teste tabi tutulan EQ VE EQS yanı sıra elektrikli bir C Serisi de seçenekler arasında yer alıyor.

Kia, BMW tasarım ekibini tarafına çekiyor!

Kia, Alman şirketi BMW’nin çalışanlarını tarafına çekmeye devam ediyor. Yeni tasarımcı ile birlikte, şirketin gelecekteki modellerinde, Avrupa’dan ilham alan dokunuşlar görebiliriz.

Söylenti: Uygulama ile kendi kendini park edecek

Bu noktada iç mekan gizemini biraz koruyor, ancak W206’da tablet tarzı bir dokunmatik ekranın yeniden tasarlanmış bir gösterge panosunda yer alacağı duyuruldu. Bilgi eğlence sisteminin ise yeni MBUX multimedya sistemi etrafında orta konsola entegre edilecek şekilde büyük bir boyuta sahip olacağı söyleniyor. Gelişmiş bir otonom sürüş ve yükseltilmiş seyir kontrol sistemi Mercedes‘in gündeminde yer alırken, otomobilin bir akıllı telefon uygulamasıyla kendi kendine park etmesi de söylentiler arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.