DOLAR 32,2944
EURO 34,6289
ALTIN 2.412,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Today at Apple etkinlikleri çeşitleniyor!

30.10.2018
A+
A-

Firma ilk defa 18 ay önce Today at Apple‘ın tanıtımını yapmıştı. Bu süre içinde Apple 18.000’inden fazla etkinlik düzenledi.

Yeni tasarlanan etkinliklerin odağında ise Siri Shortcuts ve Arttırılmış Gerçeklik gibi firmanın yeni teknolojileri yer alıyor.

Bu etkinliklerden bir tanesi Vine videoları ile meşhur olan Zach King‘in düzenleyeceği video laboratuvarı olacak. Small Screen Magic adlı bu etkinlikle King, Apple‘in Clips uygulamasını kullanarak katılımcılara video çekmeyi ve düzenlemeyi öğretecek.

Fun Family Portraits etkinliğinin odağında ise Apple Pen yer alıyor. Bu fotoğraf düzenleme laboratuvarında ise Live Photo özelliği ve filtreler etkin olarak kullanılacak.

Drawing Treehouse adlı etkinlik ise Apple Park‘ın tasarımını yapan Foster + Partners mimarlık firması tarafından düzenleniyor. Bu etkinlikte iPhone‘a eklenen lens aparatları aracılığıyla katılımcılara temel mimari ilkeler öğretilecek.

MacBook Pro kullanıcıları için de müzik ve video içerikli etkinlikler düzenlenecek. Şirketin 70’den fazla mağazaya daha etkinlikler ekleyerek, Today at Apple etkinliklerini daha da ulaşır hale getirecek.

Kısacası Apple tüketicisine sadece bir cihaz satmakla kalmıyor aynı zamanda sosyalleşme imkanı da sağlıyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Apple etkinlikleri gerçekten de kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirebilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.