DOLAR 32,2652
EURO 34,7842
ALTIN 2.411,76
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

2021 Kia Rio hafif hibrit teknolojisi ile yenilendi! 2021 Kia Rio yeni renk seçenekleri ve hafif hibrit teknolojisiyle tanıtıldı! Bu senenin üçüncü çeyreğinde…

27.05.2020
A+
A-

2020 modeliyle karşılaştırıldığında, yükseltilmiş olan Kia Rio, daha dar bir ön ızgaraya sahip. Yenilenmiş ön tasarım ile tüm donanımlara LED farlar da standart olarak eklenmiş durumda. Yeni sekiz kollu 16 inç bileşik jant tasarımı ile birlikte yükseltilmiş model, iki yeni renk seçeneğini de beraberinde getirdi. Bunlar; Perennial Grey ve Sporty Blue.

İçeride yapılan en büyük değişiklik ise orta konsolda göze çarpıyor. Orta konsolda yer alan 8 inçlik veri ağırlama sistemi ve daha yüksek çözünürlüğe sahip 4.2 inçlik dijital gösterge paneli kabini daha lüks hale getiriyor. Orta konsolda bulunan veri davet sistemi çoklu Bluetooth bağlantısı, Apple Car Play ve Android Auto özelliklerine sahip olacak.

2021 Kia Rio motor seçenekleri

Makyajlı Kia Rio için dikkat çekici öteki bir değişim de kaputun aşağıda karşımıza çıkıyor.

2021 Kia Rio üç silindirli doğru yanmalı motoruna ilave olarak 1.0 litre hafif hibrit motorunu da kullanıyor. Bu entegre sisteme EcoDynamics+ adını veren Koreli üreticinin yeni cins Rio’su, 100 ve 120 beygirlik seçeneklerle seçim edilebilecek.

Emniyet konusunda da manâlı adımlar atan Kia, makyajlı Rio’ya ve araç tanıma sistemi, şerit takip asistanı, şoför uyarı uyarısı, kör nokta çarpışma uyarısı gibi özellikleri ekledi.

Yükseltilmiş Kia Rio, yeni renk seçenekleri, emniyet teknolojisi, yeni iç mekanı ve hafif hibrit teknolojisiyle bu yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.