DOLAR 32,5488
EURO 34,9371
ALTIN 2.445,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Çift ekranlı Nubia global pazarda satışa çıktı

15.10.2019
A+
A-

Markalar tam ekran konusunda pop-up kamera gibi sistemleri kullanarak karşımıza çıksa da Vivo, Nubia gibi markalar da cihazın arkasına yerleştirdikleri ekranla kamera problemini çözüyor. Çift ekranlı telefonlar arasında hem donanım hem de tasarım özellikleriyle oldukça dikkat çeken Nubia Z20 global pazarda 529 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Geçtiğimiz aylarda Çin‘de satışa sunulan ve bizim de sizler için detaylı incelediğimiz telefon, küresel pazar fiyatı ile de beklentileri karşıladı. Arka tarafta yer alan ekranıyla da oldukça kaliteli fotoğraf sunan Nubia, bu panel sistemini kullanmaya devam edecek.

Nubia Z20 özellikleri

6.42 inç 2340 x 1080 çözünürlüğünde bir ana ekran sunan Z20, arka tarafında da 5.1 inç bir ikincil ekranı barındırıyor. Aslında arka taraftaki ekranın temel amacı, ön taraftaki kamera çentiğini kaldırarak, arka kameranın aktif bir şekilde kullanılabilmesi. Ama tabii ki bunun yanı sıra birçok özelliği de arka ekranında kullanıcılara sunuyor.

Donanım tarafında da isminden sıkça söz ettiren cihaz Qualcomm’un Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alıyor.  8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanını da kullanıcılarına sunan cihaz, 27W’lık hızlı güç adaptörü ile 4000 mAh bir bataryadan besleniyor. Kamera tarafında üçlü bir kamera kurulumu ile karşımıza çıkan cihaz, ana kamerasıyla da oldukça iyi sonuçlar veriyor.

Cihazda f/1.7 diyafram aralığına sahip 48 Megapiksel lensli ana kamera barındırılıyor. İkincil kamera olarak 16 Megapiksel’lik geniş açılı kamera ve üç kez optik zoom teknolojili 8 Megapiksel telefoto objektif içerir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.