DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

2. el PlayStation 4 alırken nelere uyarı edilmeli? Bu videomuzda 2. el PlayStation 4 alırken uyarı edilmesi gerekenler sorusuna ve PlayStation 4 garanti…

07.05.2020
A+
A-

Son günlerde çoğalan fiyatları ile uyarı çeken PlayStation 4 serisi birçok kullanıcı için ulaşılamaz bir durumda. Ülkemizdeki gelişen dolar kuru ve oyun konsollarındaki ödenti artışının gerisinde bütün bunların üstüne PlayStation 4 stok problemi başlayınca, kullanıcılar 2. el oyun konsolu arayışına girdi. Biz de sizler için bu videoda, 2. el PlayStation 4 alırken nasıl bir sürecin içerisine gireceksiniz ve bu süreçte nelere dikkat etmeniz gerekiyor anlattık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

PlayStation 4 garanti kapsamı hakkında merak edilen teferruat

PlayStation 4 alırken başlangıçta hangi kasa PlayStation 4’ü almanız gerektiğine karar vermeniz gerekiyor. İlk sürüm PlayStation 4 olan kalın aydınlık kasa, ısınma ve fan sorunu ile birçok kullanıcın canını yakmış durumda. PlayStation 4 garantisi hakkında ise 2 öbür seçenek bulunuyor. İthalatçı garantili bir PlayStation 4 almanız durumunda satın aldığınız yer, sizin PlayStation 4’ünüzden sorumlu oluyor. Eğer SonyEurasia garantili PlayStation 4 alacaksanız, SonyEurasi cihazınız ile kendisi ilgileniyor. Garantinizin geçerli olması için fatura ve garanti belgesi istendiğini unutmayın. Bu detayların ardından PlayStation 4 hakkında en çok uyarı edilmesi gereken konu somut detaylar oluyor. Satın alacağınız PlayStation 4 herhangi bir maddi zarar almamış olmalı ve içerisinin daha önce açılmamış olması gerekiyor. Keza satın alım hemen PlayStation 4’ün kontrolcüsünün, CD okuyucusunun ve HDMI çıkışının çalışıp çalışmadığına da bakmak yaşam kurtarabilir. 2. el pazar yeri internet sitelerinin de satın alım esnasındaki destekletici servislerini kullanmak da sizlere keza bir güven verebilir.

Bütün bu bilgiler hakkında uyarı etmeniz gereken birçok detaydan videomuzda bahsettik. Sizler de videomuzu izledikten daha sonra bizler ile fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Eğer bir PlayStation 4 satın alma kararınız varsa, nelere uyarı ettiğinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.