DOLAR 32,5952
EURO 34,7918
ALTIN 2.497,68
BIST 9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

18. Oyuncu ve Modellik Kampı, Evren Yaşlak’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

04.05.2021
A+
A-

FRF Global Medya’nın 28 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında Antalya, Kemer Trans Atlantik Otelde 18. kez organize ettiği, oyuncu ve modellik eğitim kampı yoğun katılım ile yapıldı.

FRF Akademi, Evo Holding bünyesinde bulunan Evos Angels işbirliği ile yapılan organizasyonun medya sponsorluğunu Sinemaport yaptı. Programda konuşmacı olarak, yapımcı Evren YAŞLAK, bilim insanı Recep DAĞISTANLI, yapımcı R. Faruk EKİZLER, yönetmen Cemil USAL, yapımcı Yusuf KISIR, Menajer Aydın GÜLER, Best Model Of Turkey 2020 birincisi Oğuzhan BOLAT, Best Model 2018 birincisi Ulaş Özgür ASLAN, Damat programından Yiğit Çetin ve Spor eğitmeni Ferdi Eliş ve Ali Can Demirkaya yaptı. Yoğun katılımın olduğu programda, pandemi kurallarının en üst seviyede gerçekleştiği bir etkinlik olarak 4 gün boyunca devam etti.

19. Kamp organizasyonu da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında başlayıp, 23 Mayıs’ta bitecek ve de gene aynı isimlerin yanı sıra, Best Model of Turkey 2018 birincisi Türkan Geyik, Best Model of World 2019 ve Best Model of Turkey 2019 birincisi Derya Ekşioğlu, Best Model of Turkey 2020 birincisi Melisa İmrak gibi tescilli isimlerin katılımıyla gerçekleşecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.