DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Ünlü İş İnsanı İlhan Arık’ı Hollywood Yönetmeni Dolandırdı!

13.02.2024
A+
A-

 

Ünlü isimlerin ulaşımlarını sağladığı İrfan Transfer’in sahibi İlhan Arık, kendisini Hollywood’da yönetmen olarak tanıtan ve göndereceği binlerce liralık hediye için para isteyen kişi tarafından dolandırıldı. 22 bin 500 TL’sinden olan Arık, yaşadıklarına isyan ederek herkesi uyardı.

“HAYATIMIN ŞOKUNU YAŞADIM, PARAM GİTTİ”

Kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak hediye telefon göndermek isteyen Erdal Gürbüz’e inanan Arık, Show TV’ye yaptığı açıklamada “Kendisini bana ünlü bir yönetmen olarak tanıttı ve beni dolandırdı. Hayatımın şokunu yaşadım. Bana ‘Ben senin reklamını yapayım sen de beni gideceğim yere götür’ dedi. 100 bin takipçisi vardı. Bana hediye ürünler göndereceğini söyledi. Kendisine sponsor ürünler geldiğini söylediği telefon ve televizyonu bana hediye göndermek istedi. Tanesi 80 bin TL olan 15 adet son model telefon gönderecekti. Hollywood’da yönetmen olduğunu ve Türkiye’ye filmi için keşif yapmaya geldiğini söyleyince ben de heyecanlandım. Göndereceği hediyelerin KDV ve vergisini ödememi istedi. Ben de 22 bin 500 lira gönderdim ama param gitti. Üzülüyorum… Kişiden şikayetçi olduğunu söyleyen Arık, “Bir an önce bulunup tutuklanmasını istiyorum” derken iddiaların hedefindeki Erdal Gürbüz de daha sonra açıklama yapacağını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.