DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

16 GB RAM! Asus ZenFone 7 özellikleri ortaya çıktı Asus ZenFone 7 özellikleri ve Geekbench testi ortaya çıktı. Tayvanlı firmanın yeni modeli hangi işlemci…

19.06.2020
A+
A-

Test platformunda ortaya çıkan bu model için iki ihtimal mevcut. Bir Takım kaynaklar bu cihazın ZenFone 7 olduğunu söylese de birkaç kaynak yeni ürünün Asus 7x olduğunu düşünüyor. Asus cephesi şimdilik bu konu adına suskun kalmayı seçim ediyor.

“‘asus ZF” kodu ile karşımıza meydana çıkan raporda bu telefonun Snapdragon 865 işlemcisinden beslendiği görülüyor. Kendisinin en seri Kryo 585 çekirdeği 2.84 GHz hızında çalıştırılıyor. Diğer 3 adet Kryo 585 çekirdeği 2.4 GHz hızı eşliğinde hizmet veriyor.

Geriye kalan 4 adet Kryo 585 çekirdeği ise 1.8 GHz hızında çalıştırılıyor ve daha düşük zorlama tüketimine odaklanıyor. Hem bu çekirdekler ARM Cortex A55 tabanını kullanıyor.

Kutusundan Android 10 ile çıkacak olan bu model, 16 GB RAM ile birlikte uyarı çekiyor. Tek çekirdek testinden 973 puan alan aygıt, çoklu çekirdek testinden 3346 puan almayı başardı. Kendisi hakkında başka bir veri mevcut yok.

Asus kadar piyasaya sürülmesi beklenen ROG Phone 3 de birçok kişinin dikkatini çekti. ZenFone 7 ve ROG Phone 3 ikilisinde 5G desteği bulunacak. Tayvanlı şirket, ROG Phone 3 modelini önümüzdeki temmuz ayında satışa sunacak.

Az Önce kendisinin ZenFone 7 olup olmadığını bilmediğimiz bu cihazın çıkış tarihi emin yok. Güvenilir kaynaklar bu telefonun ZenFone 7 olduğunu göze çarpan etse de Asus’tan bu konu hakkında bir yorumlama yapması bekleniyor.

Dev pil ve 16 GB RAM: Asus ROG Phone 3

Asus ROG Phone 3 özellikleri ve AnTuTu testi ortaya çıktı. Dev bataryalı telefonun üç ayrı versiyonu mevcut. Kullanıcıları neler bekliyor?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.