DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

1000 TL altına satılan 3D yazıcıyı inceledik!

23.11.2018
A+
A-

Gearbest üzerinden oldukça uygun fiyata satışan Anet A6 inceleme videomuzla karşınızdayız. İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri inceleme videomuz ile baş başa bırakalım, iyi seyirler!

A6 3D Yazıcı modelini bu linke tıklayarak indirimli fiyatıyla satın alabilirsiniz.

GeatBest Türkiye’de çok özel Black Friday fırsatları

GearBest Türkiye Şimdi de Black Friday ile kullanıcıların karşına çıkıyor. Yılbaşı alışverişinin başlangıç günü olan, tüm dünyada sabırsızlıkla beklenen Black Friday için dersini iyi çalışan ekip, Türkiye için sayısız indirim, kampanya ve kupon fırsatı hazırladı. GearBest Türkiye Yeni yıla, yeni teknolojiler, yeni kıyafetler ya da yeni oyuncaklar ile girmek isteyen herkesi oldukça mutlu edecek kampanya ile karşınızda.

Türkiye için hazırlanan kampanyalar arasında 500 dolarlık alışverişe 100 dolar indirim imkanı, Black Friday’a özel şanslı çark oyunu, 24 Kasım 09:00 25 Kasım 09:00 arası 24 saatlik flaş indirim, cazip cihaz indirimleri, seçtiğin üç ürün 9,99 dolar ya da yine seçtiğin üç ürün 49,99 dolar gibi birçok fırsat yer alıyor.

Black Friday özel indirim sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.

Black Friday’a özel Şanslı Çark Ödül oyunu için ise buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.