DOLAR 32,5716
EURO 34,7125
ALTIN 2.418,37
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

“Uygun fiyatlı” iPhone 8 Plus hala alınır mı?

02.08.2020
A+
A-

Diğer güncel modellere nazaran daha uygun fiyatlı bir model olan ancak 2 yıl önceki bir iPhone modeli olan iPhone 8 Plus alınır mı? Alınacaksa nelere dikkat edilmeli? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

iPhone 8 Plus’ı nereden satın alabilirim?

Karşılaştırmasını gerçekleştirdiğimiz iPhone 8 Plus modelini Hepsiburada güvencesi ile almak için buraya tıklayabilirsiniz.

iPhone 8 Plus özellikleri neler?

Arkası ve önü cam olarak tasarlanan telefonun yanları alüminyum olarak karşımıza çıkıyor. Telefonun ön tarafında ise 1080×1920 çözünürlüğe sahip bir Retina IPS LCD ekran bulunuyor. Bu ekran herhangi bir çentiğe sahip değilken 401 ppi değerine ulaşabiliyor. Telefonun işlemcisi Apple’ın bir zamanlar en güçlü işlemcisi olarak karşımıza çıkan Apple A11 Bionic. Bu işlemci günümüz için halen hızlı bir işlemci olarak karşımıza çıkıyor ve bu işlemciye tüm depolama alanlarında 3 GB RAM eşlik ediyor.

Telefonun arkasında 2 farklı, ön tarafında ise tek kamera bulunuyor. Arka taraftaki ana kamera 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/1.8 diyaframa sahip. Bir diğer kamera ise telefoto kamera. Bu kamera iPhone 8 Plus’a 2x zoomyapabilme yeteneği kazandırırken, portre fotoğraflar çekilmesine de yardımcı olabiliyor. iPhone 8 Plus’ın arka kamerası 4K 60 FPS videolar çekebiliyor. Ön tarafta ise tek bir kameramız var. Bu kamera 7 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyaframa sahip. Telefon 2691 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. Bu batarya telefon için şu anda 1 günü ucu ucuna yetebiliyor. Kutudan çıkan 5 Watt gücündeki adaptörle bu telefon 3 saate yakın sürede şarj oluyor.

iPhone 8 Plus hakkında fikirlerimizi söylediğimiz videoları izledikten sonra sizler de bizlerle fikirlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.