DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

10 Eylül Apple etkinliğinde neler tanıtılacak?

01.09.2019
A+
A-

Apple’ın düzenlediği en önemli etkinliklerden biri Eylül ayında gerçekleştirdiği etkinliktir. Etkinlikte tanıtılacak ürünler hakkında çoğu bilgi basına sızdırıldı. Hepimiz hemen hemen iPhone 11′in tasarımının nasıl olacağını biliyoruz. Şimdi geçelim beklenen ürünlere.

iPhone 11 serisi

2019 için üç iPhone modellerinin tanıtılması bekleniyor. Yeni iPhone modellerinden beklentiler ise şu şekilde: Lightning girişi yerine USB-C girişi, 3D Touch yerine Haptic Touch teknolojisi, geliştirilmiş su direnci, gelişmiş üç lensli kamera, düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekimi ve Apple Pencil uyumu.

16inc MacBook Pro

Genelde yeni Mac modellerini Ekim ayında tanıtan Apple son sızıntılara göre 16inc Macbook Pro modelini Eylül ayında tanıtacak. Bu model diğer MacBook Pro’lara göre daha büyük bir ekranla karşımıza çıkacak. Hakkında fazla bir bilgi sahibi olmadığımız üründe mikro-LED teknolojisi kullanılacağı söylentiler arasında. Nasıl göründüğünü merak ediyorsanız aşağıdaki görsel sizi bilgilendirebilir:

iMac Pro yenilenmesi

Yeni nesil bir iMac Pro‘yu çok yakında göreceğiz. Eylül ayı her ne kadar alışılmadık olsa da Apple, geçen sene olduğu gibi yeni iMac Pro için bir basın açıklaması düzenleyebilir.

Mini Apple TV

Apple TV+ tanıtılacakken Apple daha küçük ve ekonomi dostu bir Apple TV çıkarmak istiyor. Apple bu sayede Apple TV+‘ı daha geniş kitlelere yaymayı planlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.