DOLAR 32,2314
EURO 34,7514
ALTIN 2.439,38
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Amazon Prime Üyelerine Özel 30 TL İndirim Kampanyası Başladı: İşte Yapmanız Gerekenler

08.10.2020
A+
A-

Geçtiğimiz Eylül ayında Türkiye’deki kullanıcılara sunulan Amazon Prime servisi, ayda 7,90 TL’lik sabit abonelik ücreti garantisi ile Prime Video, Prime Gaming ve hızlı teslimat hizmeti vadediyor. Prime üyeliğinin bir diğer güzel yanı ise Amazon’un düzenlediği özel kampanyalar.

Amazon Prime üyeleri, 13-14 Ekim 2020 tarihlerinde düzenlenecek Prime Day etkinliği kapsamında, pek çok ürüne gerçek indirim ve kampanyalar ile ulaşabilecekler.

Amazon Prime 120 TL üzeri 30 TL indirim kampanyasına nasıl katılım sağlanır?

amazon prime indirim

Adım #1: Amazon Shopping mobil uygulamasını indirin: Android iPhone (iOS) Adım #2: Eğer yoksa Amazon Prime hesabı oluşturun ve giriş yapın: Amazon Prime aylık abonelik ücreti 7,90 TL; Prime Video, Prime Gaming, hızlı teslimat ve bunun gibi kampanyaları da ücrete dahil. Adım #3: Satıcının Amazon olduğu ürünleri sepetinize ekleyin, Adım #4: Sepetinize gidin ve promosyon kodu bölümüne: AMZNPR30 kodunu girin; 120 TL üzerin alışverilerde 30 TL indirim kazanın.

Amazon’un Prime ile birlikte gerçek anlamda indirimli ve avantajlı ürünleri sunduğunu söyleyebiliriz. Bu kampanya haricindeki Amazon alışverişlerinizde ise eğer Prime logolu ürünleri satın alırsanız, standart kullanıcılara göre daha düşük ücretler ödemeniz mümkün. Üstelik aldığınız ürünler, ertesi gün adresinize teslim edilme garantisi ile servis ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.