DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

ZTE katlanabilir telefon patenti sızdırıldı! Nokia’nın katlanabilir telefon duyurusunun hemen ardından ZTE’den yeni bir sızıntı geldi. ZTE katlanabilir…

31.05.2020
A+
A-

Katlanabilir cihazların akıllı telefon dünyasındaki bir sonraki en büyük teknoloji olduğu düşünülmekte. Her geçen gün karşımıza çıkan yeni katlanabilir cihazlar önümüzdeki yıllarda daha da popülerliğini artıracak gibi duruyor.

Samsung’un önümüzdeki dönemde yeni bir katlanabilir telefon ile karşımıza çıkması beklenirken, Nokia’dan da umulmadık bir katlanabilir telefon atağı geldi. Tabii aynı zamanda katlanabilir aygıt rekabetine girmek isteyen diğer şirketler de var. İsabetli sızıntılarıyla tanınan PriceBaba kadar sızdırılan yeni görsellerle ZTE katlanabilir telefon patenti de ortaya çıktı.

ZTE demin Samsung ve Huawei gibi katlanabilir bir akıllı telefonunu ticari olarak piyasaya sürmemişti. Oysa, öteki akıllı telefon şirketleri gibi ortaya çıkardığı tasarımları patentlemeye devam ediyor. Şirketin üç katlı katlanabilir akıllı telefon patenti de dikkatleri üstüne topladı.

acilen pazarda böyle bir tasarımla karşımıza çıkan herhangi bir aygıt yok. Piyasada yer alan tüm katlanabilir cihazlar içe ya da dışa doğru katlanırken, ZTE’nin yeni cihazı üç katlı katlanabilir yapıya sahip olacak. Cihazın az önce özellikleri bilinmese de kısa süre içerisinde daha fazla sızıntıyla karşımıza çıkması bekleniyor. aynı zamanda, daha pozitif şirketin bu sene katlanabilir cihazlarını da piyasaya süreceği düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.