DOLAR 32,2663
EURO 34,7657
ALTIN 2.402,13
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

ZTE Blade V 2020 özellikleri emin oldu! ZTE’nin kısa süre içerisinde Avrupa pazarına sunması beklenen yeni zeki telefonu ZTE Blade V 2020 …

26.04.2020
A+
A-

ZTE bir süredir Avrupa pazarına yeni bir orta segment zeki telefon sunmayı planlıyordu. ZTE Blade V 2020 ismiyle karşımıza çıkacak aygıt hakkında farklı sızıntılar ortaya çıkıyordu. Lakin aygıt bu sefer keza ekipman özellikleri ayrıca de tasarımıyla detaylı bir şekilde karşımıza çıktı.

Cihaz ekranının sol üst köşesinde delinmiş bir kamera barındırırken, 6.53 inç Full HD Plus ekranı ile de iyi bir deneyim sunacak. Sızdırılan görsellere kadar, ekran üzerindeki kamerası oldukça ufak gözükse de tanıtıldıktan sonradan daha net bir bilgiye sahip olacağız.

Donanım tarafında MediaTek’in Helio P70 işlemcisi ile gelecek cihaz, 4 GB RAM ile de güçlendirilecek. Sızıntılarda, standart modelin 128 GB depolama alanı ile karşımıza çıkacağı vurgulanırken, zihin kartı ile de 512 GB’a değin destekleyeceği belirtilmiş.

ZTE’nin Japonya pazarında sattığı A1 5G modeline tasarımsal olarak epeyce benzeyen aygıt, arka tarafında da dörtlü kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. Hem kameraların yanı sıra arka tarafta bir de parmak izi sensörü bulunuyor. Cihazın orta segment ve uygun fiyatlı bir model olması amaçlandığı için de ekran üzeri parmak izi sensörü kullanılmamış.

Arka taraftaki ana kamera 48 Megapiksel, ikincil sensör 8 Megapiksel ve üçüncü kamera ise 2 Megapiksel olarak raporlanmış. Lakin dördüncü kamera konusunda net bir veri bulunmuyor. Ön kamera ise 16 Megapiksel olarak karşımıza çıkacak.

USB-C ile yük olan aygıt 4000 mAh bir bataryadan besleniyor. Ayrıca ekstra olarak da bir ses girişi bulunuyor. Mavi ve Beyaz renk seçenkleriyle sunulacak cihazın 300 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkacağı da raporlarla netleşmiş oldu. Tanıtım tarihi ve satışa çıkış tarihi konusunda net bir veri bulunmasa da kısa vakit içerisinde bu bilgilerin de resmileşmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.