DOLAR 32,2675
EURO 34,7252
ALTIN 2.396,02
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Merakla beklenen OnePlus Nord fiyatı ortaya çıktı OnePlus Nord fiyatı bir alışveriş sitesinde ortaya çıktı. Merakla beklenen modelin fiyatı için, beklenen…

08.07.2020
A+
A-

Ülkemizde de satışı başlayan OnePlus için yeni modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Kullanıcıların merakla beklediği Nord modeli için bazı özellik detayları da belli olmuştu. Bu özelliklere bakıldığında da modelde işlemci olarak Snapdragon 765G olduğu görülüyor. Arka tarafta 48 Megapiksel ana kamera + 8 Megapiksel ultra geniş açı + 5 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel portre kamera yer alıyor.

Ön tarafında da 32 Megapiksel + 8 Megapiksel iki kameraya sahip olan OnePlus Nord fiyatı için 2.299,99 Ley (3.566,28 TL) bilgisi yer alıyor. Model fiyatının, ülkelere göre farklı fiyatlandırma ve vergi usullerine göre belirlendiğini belirtmekte de yarar var.

Fiyat dolara çevrildiğinde ise 520 dolarlık değer ortaya çıkıyor. Bu da modelin 500 dolar seviyesinde fiyat ortalamasına sahip olabileceği anlamına geliyor.

Sitedeki satışa çıkan modelin özelliklerine bakıldığında ise 64 Megapiksel + 16 Megapiksel + 2 Megapiksel arka kamera kurulumu yer aldığı belirtiliyor. Ayrıca 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı da ilanda belirtilmiş durumda. Son olarak da 4.300 mAh batarya kapasitesi yazıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.