DOLAR 32,3698
EURO 34,9364
ALTIN 2.325,48
BIST 9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Zeynep Korel’den tüyler ürperten yeni iddialar!

31.10.2019
A+
A-

Bir programda “Çocuğunuzun kendisini çirkin ördek yavrusu gibi hissetmesine neden olmayın” dediniz. Kendinizi öyle mi hissediyorsunuz?

Ne yazık ki. Her ne kadar basında mutlu bir aile tablosu çizmiş olsak da çok mutsuz bir ailede büyüdüm. Annemin babamla çok sorunlu bir evliliği olmuş. Sürekli aldatılmış bir kadın. Evde sürekli kavga, gürültü vardı. Babamla 7 yaşıma kadar doğru düzgün vakit bile geçirememiştim. Çok mutsuz evliliği olan bir anne tarafından büyütüldüm. Çocukluğumda “Zeynep olmasa boşanırdım” sözünü çok duydum. Sanki önünde engelmişim gibi hissettim, hisettirildim de. Annemin beni sevmediğini düşündüm. Annem bende yaptığı hataları kardeşimde yapmadı. Bu açıdan daha şanslıydı o.

BERGÜZAR’DAN KURUŞ ALMADIM

Kardeşiniz Bergüzar Korel’le ilişkiniz nasıldı?

Onun doğmasını o kadar çok istedim ki… Doğduğu andan itibaren hep ona karşı büyük bir sorumluluk hissettim. Bana “Küçük anne” derdi. Çok düşkündüm ona. Hep koruyup kollamaya çalışırdım onu. Şimdi bakıyorum da “Benim kız kardeşim bu olamaz” diyorum. Bergüzar ünlü olduktan sonra bambaşka biri oldu. O eski, benim üstüne titrediğim insanın yerini bambaşka biri aldı. Artık onu tanıyamıyorum.

Kardeşinizin size düzenli para ödemeyi kestiği için böyle bir açıklama yaptığınız söyleniyor…

Asla böyle bir şey yok. Bergüzar hiçbir zaman bana tek kuruş aylık para yardımında bulunmadı. Bulunmasını da istemem zaten. O bana bakmak zorunda mı para kazanıyor diye? Bergüzar’ın tek kuruşu evime girmemiştir. Kızımın eğitim ve sağlık masrafının bir kısmını kendi üstlenmişti. Onun için bir süre para gönderdi. Bir kısmını diyorum çünkü o paranın üstüne ben para ilave edip kızıma havale ediyordum. Tüm banka dekontları da elimde.

Yaptığınız açıklama sonrası anneniz ya da kardeşiniz sizi aradı mı?

Hayır. Annem beni her yerden engelledi. Ben sadece Amerika’da yaptığım iş hakkında konuştum. Onun dışında Bergüzar’ın özel hayatı hakkında tek kelime etmedim. Ya bir telefon açıp sorsana “Kızım konuştun mu böyle?” diye. Onu bile sormadı. Beni tanısa zaten böyle bir şey açıklamayacağımı bilirdi.

Çocukken şiddet gördünüz mü?

Evet. Babamdan da, annemden de gördüm. Babam dayak yiyerek büyüdüğü için ona bu durum normal geliyordu. Onu suçlamıyorum. Annem daha çok psikolojik şiddet uyguluyordu. Ama en son 30 yaşındayken dayağını yedim. Babamı yeni kaybettiğimiz bir dönemdi. İçindeki buhrana yenildi ve bana şiddet uyguladı. O yaşta dayak yemek gururuma dokunmuştu.

Şimdi geriye dönüp baktığınızda ‘Keşke hiç konuşmasaydım’ diyor musunuz?

Hayır. İyi ki de konuşmuşum. Herkesin gerçek yüzünü gördüm. ‘Annem beni mi yoksa kardeşimi mi daha çok seviyor?’ diye sorardım. Cevabını aldım. Annem ve kız kardeşim beni uçurumdan aşağı attı. Beni yaşarken öldürdüler. Annem beni engelledi her yerden. Yok saydı. Sormadı bile ‘Açıklamalar doğru mu?’ diye. Demek ki onlar için zaten yokmuşum. Kardeşi kardeşe kırdırdı. Bergüzar “Ben ona para yardımında bulunmuyorum” diyebilirdi. Çevresindeki yalaka takımının belaltı vuruşlarına müsaade etti. Benim tüm özel yaşamım televizyon kanallarında yalan, yanlış şekilde ifşa edilirken ikisi de neredeydi? Hadi beni düşünmediler, o çok kıymet verdikleri ‘Korel’ soyadını da mı düşünmediler? Eğer vicdanları varsa doğruyu söylerler.

SABAH GAZETESİ’NDEN TUBA KALÇIK’IN RÖPORTAJININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.