DOLAR 32,5897
EURO 34,8153
ALTIN 2.422,67
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C

Ünlü oyuncuların birlikte çıktığı tatilden dudak dudağa kareler!

23.06.2021
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nden Ali Keser’in haberine göre meslektaşı Melis İşiten’le boşandıktan sonra adı pek çok isimle aşk dedikodusuna karışan Uraz Kaygılaroğlu, son olarak oyuncu Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlamıştı. Birlikte görüntülenen ikilinin ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı ve çok mutlu olduğu konuşuluyordu. Ancak, ilişkilerinin ömrü çok kısa sürmüştü.

Uraz Kaygılaroğlu aradığı aşkı oyuncu Gülcan Aslan’da buldu. Fethiye’de ki kamp tatilinde ilk kez objektiflere takılan ikili aşklarını gözler önüne serdi. Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Gülcan Aslan’ı öpmeye doyamadı. İskelede başlayan öpüşme denizde devam etti.

Ünlü çiftin yakınlaşması karşısında kahkahalar atan Demet Evgar Levent Babataş ikilisi de, denizde romantik anlar yaşadı.

Kaan Yıldırım, sevgilisi Hadise hakkında çıkan iddialardan sonra ilişkilerini noktalayıp, “3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Dostça ayrıldık” açıklaması yapmıştı.

Fethiye’de Uraz Kaygılaroğlu ve Demet Evgar’a eşlik eden Yıldırım oyuncu çiftlerin arasında tek başınaydı. Yeni ayrılmasına rağmen bir hayli moralli görünen yakışıklı oyuncu, Benek çok havlayınca Kaan Yıldırım denizden erken çıkmak zorunda kaldı.

Yıldırım, denizden çıkar çıkmaz köpeğinin yanına koştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.