DOLAR 32,4511
EURO 34,6482
ALTIN 2.388,73
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Zeynep Bastık Seçim Günü Oyunu Kullandı

Popüler şarkıcı Zeynep Bastık’ın seçim günü oy kullanırken yaşadığı deneyimi ve duygularını paylaştığı keyifli anları keşfedin.

31.03.2024
A+
A-

Şarkıcı Zeynep Bastık, yerel seçimler kapsamında oy kullanmak üzere Beşiktaş’ta bulunan Lütfi Banat İlkokulu’na gitti. Oy kullanmak için saat 13.30 sıralarında okula gelen Bastık, koridorda oluşan kalabalık nedeniyle kısa süreliğine okuldan ayrıldı. Ancak oy sırasının gelmesini bekleyen Bastık, bir süre sonra tekrar okula dönerek 1244 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

Zeynep Bastık Seçim Günü Oyunu Kullandı

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Zeynep Bastık, “Oyumu kullandım gidiyorum. Oyumu kullanmamak gibi bir şey olmayacağına göre her şey yolunda, geldim ve oyumu kullandım. Adapte olamadım çünkü uçaktan indim, midem kötü, kalabalık… Sıramı bekledim, oyumu kullandım gidiyorum” dedi.

Zeynep Bastık Seçim Günü Oyunu Kullandı

Bastık, ayrıca Bodrum’da gerçekleştirdiği bir programın sürprizlerle dolu olduğunu belirtirken, yeni ve harika bir programın da yakında hayranlarıyla buluşacağını müjdeledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.