DOLAR 32,3680
EURO 34,9842
ALTIN 2.325,98
BIST 9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Zehra Çilingiroğlu yeni otomobiliyle gülücükler saçtı

24.05.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın haberine göre geçtiğimiz yıl 450 bin liralık Porsche cipini oradan oraya vuran Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra, çıtayı iyice yükseltti. Annesinin hediyesi olan yarım milyonluk lüks aracı çizik içinde bırakan genç kız, acemi şoför olduğunu kanıtlamıştı. Ehliyetini üç yıl önce alan 21 yaşındaki Zehra Çilingiroğlu, daha direksiyona alışamadan yeni bir lüks oyuncağa daha sahip oldu. Acemi şoför Zehra, önceki gün de 850 bin lira değerindeki Land Rover Discovery marka cipinin direksiyonu başında objektiflere yansıdı. İç mimarlık okuyan genç kız, gazetecileri görünce gülme krizine girdi. Yoğun trafikte hem kahkaha atan hem de ilerlemeye çalışan Zehra, lüks aracıyla havasını attı.

ASFALTI AĞLATTI

Keyifli halleriyle dikkat çeken Çilingiroğlu, “Yeni aracınız hayırlı olsun. Anneniz Hülya Avşar’ın mı, yoksa babanız Kaya Bey’in hediyesi mi?” sorusuna da gülmekle yetindi. Geçtiğimiz yıl Porsche cipinin çizilmedik yerini bırakmayan genç iç mimar adayının bu kez de milyonluk oyuncağıyla şov yapması ise “Zehra, çarpışan arabaya binse daha iyi olurmuş” esprisi yaptırdı.

Zehra, geçen yıl lüks Porsche aracını çizikler içinde bırakınca babası Kaya Çilingiroğlu’ndan uyarı almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.