DOLAR 32,4470
EURO 34,7327
ALTIN 2.436,33
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yurtdışından telefon alınır mı?

12.05.2018
A+
A-

Yaptığımız karşılaştırmada güncel dolar magazin youtube ve Euro kurlarını baz aldık. Karşılaştırmaları ise, Galaxy S9+, Galaxy S9, Huawei P20 Pro, iPhone X ve iPhone 8 Plus modelleri ile yaptık! Peki, bu telefonların ABD, Avrupa ve Türkiye fiyatları arasındaki fark ne durumda?

Samsung Galaxy S9+ yurtdışından alınır mı?

Samsung Galaxy S9+ modelinin 64 GB, 128 GB ve 256 GB kapasiteli modellerinin ABD, Avrupa ve Türkiye fiyatlarını araştırdık! Ortaya çıkan sonucu videomuzda bulabilirsiniz!

Samsung Galaxy S9 Plus inceleme

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 Plus inceleme videosuyla karşınızdayız. Geliştirilmiş kamera ve güçlendirilmiş işlemcisiyle Samsung Galaxy S9 Plus hakkında tüm detaylar inceleme videomuzda sizlerle paylaşıyoruz.

Samsung Galaxy S9 yurtdışından alınır mı?

Benzer bir şekilde, Galaxy S9 modelini 64 GB, 128 GB ve 256 GB kapasiteli modellerinin 3 bölgedeki fiyatlarına baktık. Ülkemizde henüz 128 GB ve 256 GB kapasiteli modellerin satışa olmadığını da belirtelim.

Samsung Galaxy S9 inceleme – S8’e göre farklılıkları!
Samsung Galaxy S9 inceleme – S8’e göre farklılıkları!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 inceleme videosu ile karşınızdayız. Galaxy S9 ailesindeki yenilikler ve geliştirmeler neler?

Huawei P20 Pro yurtdışından alınır mı?

Ülkemizde 4999 TL gibi iddialı bir fiyat ile satışa sunulan P20 Pro’nun Avrupa ve ABD fiyatlarına baktık. Bu telefonun ülke dışındaki fiyatlarını da videomuzda bulabilirsiniz!

Huawei P20 Pro İnceleme

Huawei P20 Pro inceleme videosunda P20 Pro ile deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyor, iPhone 8 Plus ve Galaxy S9 Plus modelleriyle de karşılaştırıyoruz.

Yurtdışından iPhone X almak mantıklı mı?

256 GB ve 64 GB olmak üzere iki farklı kapasitede üretilen iPhone X modelini Türkiye’den almak mantıklı mı? Yoksa, Avrupa veya ABD gibi tercihlere mi yönelmek lazım? Cevabı videomuzda!

iPhone X İnceleme – iPhone X ne kadar farklı?
iPhone X İnceleme – iPhone X ne kadar farklı?

iPhone X, dünyada ilk olarak ShiftDelete.Net’te kutusundan çıkmıştı. Şimdi de detaylı iPhone X inceleme videosuyla karşınızdayız.

iPhone 8 Plus fiyatları Avrupa ve ABD’de ne durumda?

Avrupa’da ve ABD’de satılan iPhone 8 Plus modellerinin fiyatlarını inceledik. 256 GB ve 64 GB kapasiteli modellerin ülkemize göre fiyatları ne durumda? Türkiye’den mi alınmalı yoksa yurtdışından mı?

iPhone 8 Plus inceleme
iPhone 8 Plus inceleme

Apple’ın iPhone X ile beraber en iddialı yeni modeli iPhone 8 Plus bakalım bizlere neler sunuyor? Tüm cevaplar iPhone 8 Plus inceleme videomuzda.

Yaptığımız karşılaştırma ile yurtdışından bu modelleri almak isteyenler yol göstermeyi amaçladık. ABD veya Avrupa’dan telefonu satın aldıktan sonra bu bedele kayıt ücretini de ekleyerek hesaplama yapabilirsiniz. Türkiye’den yapacağınız satın alımlarda ise 2 yıllık garantiye sahip olabileceğiniz de unutmamanızda fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.