DOLAR 32,5808
EURO 35,0133
ALTIN 2.460,62
BIST 9.900,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

YouTube, Videolara Yakınlaştırmanızı Sağlayan Özelliğini Kullanıma Sundu

04.08.2022
A+
A-

Kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam eden YouTube, bu kez özellikle mobil kullanıcılar tarafından uzun süredir talep edilen bir özellikle karşımıza geldi. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar, izledikleri videonun herhangi bir noktasına tek bir parmak hareketiyle yakınlaşabilecek.

Test aşamasındaki yeni özellikler sayfasında listelenen yeni ‘yakınlaştırmak için sıkıştırın’ özelliğiyle iki parmak ile yakınlaştırma hareketini yaptığınızda videoda 8 kata kadar yakınlaştırma yapabileceksiniz. Ayrıca yakınlaştırdıktan sonra bir parmak ile video oynatılmaya devam ederken görüntü içinde dolaşabileceksiniz.

Karşınızda YouTube’un yeni videoya yakınlaştırma özelliği:

Özelliği kullanmak için ne yapmalısınız?

youtube

YouTube’un test etmeye başladığı videoya yakınlaştırma özelliğinden faydalanmak için karşılamanız gereken ilk gereksinim Premium abonesi olmanız. Eğer YouTube Premium abonesi iseniz, aşağıdaki adımları takip ederek yeni özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz:

Bu bağlantıya tıklayarak YouTube’un test özellikleri sayfasına erişin. ‘Yakınlaştırmak için sıkıştırın’ özelliğinde ‘Dene butonuna tıklayın.

Özelliği denemek üzere test grubuna dahil olduktan sonra, bu özelliği 1 Eylül tarihine kadar kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.