DOLAR 32,5026
EURO 34,5398
ALTIN 2.497,12
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

YouTube, iOS için beklenen özelliği getiriyor

28.08.2020
A+
A-

Pencere içinde pencere, iPad kullanıcıları için bazı uygulamalarda iOS 9’dan beri mevcuttu. iPhone cihazlar için de iOS 14 ile birlikte bu özelliğin önü açıldı. YouTube da bu özelliğin önünün açılmasını fırsat bilerek eksiğini giderecek.

Bir Twitter kullanıcısının paylaştığı videoda iPad’de YouTube pencere içinde pencere özelliğinin kullanıldığı görülüyor. Bu da özelliğin bazı kullanıcılar için test edildiğinin kanıtı.

Picture in Picture working on iPadOS with the YouTube app.

(But only worked with this live stream, there must be some codec trickery happening behind the scenes for certain playback scenarios). pic.twitter.com/75vG7Ai4ln

— Daniel Yount (@dyountmusic) August 27, 2020

Bu özelliğin tüm YouTube kullanıcılarına ne zaman sunulacağı ile ilgili bir bilgilendirme yapılmadı. Yine de böyle basit bir yeniliğin bizlere ulaşmasının çok gecikmeyeceğini tahmin ediyorum.

YouTube Premium Android kullanıcıları için aylık 13.99TL fiyatlandırmaya sahipken iOS kullanıcıları 16.99TL fiyatlandırmayla karşı karşıya. Aradaki bu fiyat farkı Apple’ın satın alımlardan yüzde 30 komisyon almasından kaynaklanıyor. YouTube Premium’un iOS üzerinde daha pahalı olup ekran içinde ekran desteklememesi tepkilerin nedeni olmuştu.

Bakalım güncelleme tüm kullanıcılara ne zaman sunulacak…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.