DOLAR 32,3299
EURO 34,5290
ALTIN 2.393,69
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

YouTube, içerik üreticilerini karanlık tarafa geçiriyor!

14.07.2020
A+
A-

YouTube kanalını mobil üzerinden yönetmeyi kolaylaştıran uygulama yorumları denetlemek, video yüklemek ve düzenlemek, kanal ayarlarını değiştirmek ve para kazanma durumunu gözlemlemek gibi birçok ihtiyaç için yardıma koşuyor.

YouTube Studio web üzerinden de kullanılabiliyor, fakat koyu mod özelliğinin web tarafına gelip gelmeyeceği kesin değil.

YouTube uygulaması iki yıldır kendinden koyu mod destekliyor fakat kanal sahiplerinin sıkı bir şekilde kullandığı Stüdyo uygulaması için bu durum mevcut değildi. Geç kalınan özelliğin sonunda kullanıcılara ulaşıyor olması büyük bir eksikliğin yerini dolduracak.

Geçtiğimiz hafta eklenen kapsamlı istatistik gösteren özelliğin ardından koyu mod desteğinin yayınlanması uygulamayı daha kullanılabilir bir hale sokacak. Özelliği kullanabilmek için uygulamanın en son sürümünü kullandığınızdan emin olmalısınız. Ardından ayarlar bölümünde koyu mod seçeneğini göreceksiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.