DOLAR 32,3852
EURO 35,0493
ALTIN 2.326,85
BIST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

YouTube hesabı nasıl açılır?

06.06.2018
A+
A-

İşlemlerimizin en basit ve en kolay olanı bu madde. Goole ile YouTube hesabı açmak oldukça kolay ve basittir. Kendi Google hesabınızı kullanarak YouTube hesabı açabileceğiniz gibi, bizce en doğru olanı, video hesabınıza özel bir kullanıcı oluşturmaktır. Aşağıda paylaştığımız bağlantı üzerinden kolayca hesap açabilirsiniz.

Google hesabı nasıl açılır?

Hesabımızı oluşturduk. Şimdi tek yapmamız gereken YouTube üzerinde kullanıcı oluşturmak. Sağ üst bölümde bulunan “Oturum Aç” sekmesine tıklayın. “Hesap Oluştur” seçeneğini seçip kendi hesabınızı oluşturmanız gerekiyor. Burada ilgili alanları doldurun ve hesabınızı kullanıma açın.

Burada sağlama kısmı da önemli bir şey. Hesap oluşturduktan hemen sonra, kanalınızı onaylamak için buradan fotoğraf ve mail bilgilerini kontrol etmeniz gerekiyor. Böylece kanalınızı kullanırken herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. YouTube hesabı nasıl açılır sorusunu böylece cevaplamış olduk. Şimdi gelin diğer konumuza geçelim.

YouTube hesabı nasıl büyütülür?

daha öncede söylediğimiz gibi kanal açmak işlemleriniz arasında en kolay olanı. Bundan sonrası tamamen sizin çalışma azminiz ve algoritmaları okuma becerinize kalıyor. Youtube kanalını büyütmek için bu iki maddeye dikkat etmeniz şart. Yeterince kararlı ve donanım olduğunuzu düşünüyorsanız bir sonraki adımda, artık ne anlatmak istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Gelin hep beraber sadece birkaç adımda YouTube hesabı nasıl büyütülür sorusunu cevaplayalım.

YouTube içerik türü önemli

Bu sizin hangi türde videolar üreteceğiniz üzerine bir ara başlık. Oyun, bilim ve teknoloji, vLog ve daha birçok dalda içerikler üretebilir ve bunları paylaşabilirsiniz. Farklı farklı türde videolar hazırlayacak olsanız da, kanalınızın bir duruşu olması şart. O yüzden önceliğiniz ana konsept hatlarınızı çizmek olacaktır. Böylece kitlenizi oluşturma ve onları elinizde tutma noktasında büyük avantaj sağlarsınız. “YouTube kanalı açmak istiyorum.” diyen herkesin öncelikli olarak bu maddeye dikkat etmesi gerekiyor.

Bir Youtube yayın programı belirleyin!

Platform üzerindeki ünlü kanalları incelediğinizde genellikle bir video vaadi görürsünüz. Her hafta bir video, her gün iki video, her Cuma ve Pazar 19:00‘da yeni video gibi kanal sloganlarının bir amacı vardır. Kitleniz sizi ne zaman göreceğini bilirse, onlara ulaşmanız çok daha kolay olur. Bu yüzden kendinize bir yayın çizelgesi belirleyin ve bunun dışına çıkmamaya özen gösterin.

Kendinize YouTube hedefleri koyun

Daha ilk videonuzla beraber milyonlara ulaşmanız için çok büyük bir şansa ihtiyacınız var. Bu yüzden küçük ve emin adımlarla ilerlemeniz gerekiyor. İnsanların sizi fark etmesi ve içeriklerinizle ilgi göstermesi için belli bir zaman gerekecektir. Bunu asla aklınızdan çıkartmayın. Kendinize abone hedefleri, izlenme hedefleri koyun. Bu işlemi düzene oturtup, analitik veriler üzerinden değişimleri yakinen takip edin.

Youtube para kazanma!

İçeriklerinizin belli bir seviyeye ulaşması durumda Google sizin hesabınızı onaylar ve videolarınızdan gelir elde etmeye başlarsınız. 2018 öncesinde Google AdSense etiketi alabilmek için toplamda 10 bin izlenme yeterli oluyordu. Bu izlenme rakamından sonra videolarınıza reklam ekleyebiliyor ve içeriklerinizi paraya dönüştürebiliyordunuz. Google kural değişikliğine giderek bu durumu değiştirdi.

20 Şubat 2018 itibariyle artık YouTube para kazanma şartları şu şekilde

Son 12 ay içinde toplam 4 bin saat video izletmiş olmalısınız En az 1000 aboneniz bulunması gerekiyor

Bu kararın nedeni belli içeriklerin çok fazla kanala yüklenmesi ve abonesi olmayan birçok hesaptan, ünlü videoların yayınlanarak gelir elde etmesi şeklinde açıklanıyor.

:: Takıldığınız noktaları forumda sorun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.