DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Your Phone ile sorunsuz mobil senkronizasyon!

01.08.2018
A+
A-

Windows Insider kullanıcılarına Fast Ring üzerinden sunulan Windows 10 Insider Ön İzleme Yapısı 17728 (RS5) ile Your Phone kendisini göstermiş durumda. Android ve iOS cihazlara da önümüzdeki haftalarda sunulacak olan uygulamanın mobil işletim sistemine bağlı olarak farklı özellikler sunacağının altı çiziliyor.

Android kullanıcıları, akıllı telefonları ile çektikleri fotoğrafları kendilerine e-posta ile göndermekle uğraşmadan PC üzerinden kolaylıkla görebilecekler. Ayrıca telefonda fotoğraflar, sürükle ve bırak özelliği ile PC üzerinden kolaylıkla sunumlara eklenebilecek.

Windows 10 tabanlı PC sahipleri masaüstünde kendilerini doğrudan uygulamaya götürecek bir sabitlenmiş ikon görecekler. Bu sayede Android akıllı telefonun içeriklerine kolayca erişilebilecek. PC’de uygulamayı açtığınızda Microsoft size bir uygulama gönderecek ve bunu cihazınıza indirmeniz gerekecek. Mobil uygulama için Android 7.0 ve üstü bir sürüme sahip olmanız gerektiğini belirtelim.

iOS ve Android için yeni çıkan oyunlar!
iOS ve Android için yeni çıkan oyunlar!

Hem iOS hem de Android sürümü bulunan yeni çıkan mobil oyunları bir araya getirdik. İşte Homo Machina’dan, Asphalt 9’a kadar birbirinden farklı oyunlar!

iOS kullanıcıları ise iPhone akıllı telefonları ile PC’lerini birbirine bağlantılamış olacak. İnternet sayfalarındaki gezinmelerinizi görebilecek ve web sayfalarını bilgisayarınıza göndererek sörfe kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. Uygulamanın iOS cihazlara nasıl yüklenebileceği konusu ise henüz belirsiz. Öte yandan, şirketin uygulamasını App Store üzerinden sunacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.