DOLAR 32,3592
EURO 34,7068
ALTIN 2.390,95
BIST 10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

YKS 2021’in İlk Ayağı Sonrası Sosyal Medya Kıpır Kıpır: Sınav Sonrası Gelen En Komik Tepkiler

28.06.2021
A+
A-

Bugün, üniversiteye hazırlanan milyonlarca genç için oldukça önemli bir gündü. YKS sınavının ilk ayağı olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün gerçekleşti. Saat 10:15’te başlayan ve 135 dakika süre sınava hayallerindeki üniversiteyi kazanabilmek ve istedikleri bölüme yerleşebilmek isteyen yaklaşık 3 milyon öğrenci başvurmuştu.

TYT’nin ardından yarın gençleri bir sınav daha bekliyor; Alan Yeterlilik Testi (AYT). AYT yarın saat 10:15’te başlayacak ve toplamda 180 dakika sürecek. TYT sonrasında DİL puanı ile öğrenci alan bölümlere girmek isteyen öğrenciler ise Yabancı Dil Testi’ne (YDT) girecek. YDT de yarın saat 15:45’te başlayacak ve 120 dakika sürecek.

Sosyal medya sınavı konuştu:

yks

Bu yoğun sınav programının ilk ayağını atlatan öğrenciler, stres atmak için tahmin edeceğiniz üzere soluğu sosyal medyada aldı ve ortaya eğlenceli paylaşımlar çıktı. Karşımıza çıkan en komik paylaşımlardan bazılarını sizin için derledik. 

Yüz güldüren paylaşımlara geçmeden önce sınava giren herkese geçmiş olsun diyor ve yarın gerçekleşecek sınavlar için de başarılar diliyoruz. Stressiz, kolaylıklarla dolu ve bütün işaretlediklerinizin doğru çıkacağı bir sınav olsun.

YKS 2021’in ilk ayağı sonrası sosyal medyada paylaşılan en eğlenceli tepkiler:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.