DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Yılmaz Özdil yazdı: “Mağdurmak yok yola devam…”

10.07.2021
A+
A-

İnternet sayfasına animasyon inek fotoğrafları koyup, beğendiğiniz ineğin üstünü tıklayın, banka hesabıma parayı yatırın, ineğinizin etinden sütünden size kar payı dağıtayım diyerek, tokatladığı bir milyar lirayla yurtdışına kaçan, Ferrarilerle özel uçaklarla filan dolaştıktan üç yıl sonra teslim olan tosun “mağdurum” dedi.

Bana sorarsanız, böylesine pırıl pırıl bir girişimcimizi mağdur ettikleri için, Çiftlikbank’a para yatıranlara dava açılması lazım.

Ki, bunun örneği var…

24 saat aralıksız Kuran’ı Kerim okunan yedi hilalli İslami otelinden devremülk yöntemiyle oda satan, Maldivler’de Ebu Eyyub el Ensari House adıyla villa satan, neticede 8.500 kişiyi dolandırmaktan tutuklanan Jet Fadıl “Asıl ben mağdurum” dedi… Sonra da kendisine alacak davası açan kişiye, karşı alacak davası açtı, alacaklısı tarafından mağdur edildiğini söyleyerek, üste para istedi!

Ankara’daki şehit cenazesinde Chp genel başkanı’nı linç ederek, diri diri yakarak öldürmeye çalıştılar, Kılıçdaroğlu’nun suratına yumruk atarak olayları başlatan herif, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, “Haftada iki gün jandarmaya gidip imza vermek zorundayım, mahkeme beni mağdur etti” dedi.

Soma’da daha fazla para hırsıyla 301 madencimizi katlettiler, maden ocağının sahibi, “Ailece bütün sermayemizi bu ocağa yatırdık, bu olayda en çok biz mağduruz” dedi.

Ermenek’te daha fazla para hırsıyla 18 madencimizi katlettiler, maden ocağının sahibi, “Bu olayda devlet kusurlu, devletin ciddi hatası var, devlet bizi denetleyip uyarmalıydı, ben bu kazanın mağduruyum” dedi.

Sakarya Hendek’te havayi fişek fabrikası patladı, 7 işçi hayatını kaybetti, fabrikanın sahibi, “Ben saygın bir işadamıyım, Sakarya’nın değeriyim, evet binalarımız ruhsatsızdı ama, sanki her gün patlama oluyormuş gibi lanse ediliyor, burada en büyük mağdur benim” dedi.

Ensar Vakfı’nın yurdunda 10 yaşındaki gariban erkek çocuklarına üç yıl boyunca tecavüz edildiği ortaya çıktı, Ensar Vakfı mahkemeye başvurdu, “Mağduruz” dedi.

YAZININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.