DOLAR 32,3613
EURO 34,9886
ALTIN 2.311,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Hazal Kaya: “Acayip kocam köylüyüm”

25.11.2021
A+
A-

Ali Atay ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Hazal Kaya, 2019 yılında oğlu Fikret Ali’yi kucağına almıştı. Anne olduktan sonra ekranlara ara veren Kaya, samimi açıklamalarda bulundu.

‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına katılan Hazal Kaya, bilinmeyenlerini anlattı. Ünlü oyuncu, eşine olan aşkından, oğlu Fikret Ali ile değişen hayatına kadar merak edilenleri dile getirdi.

“KISKANÇLIĞIMIN BAZI SEBEPLERİ VAR”

İşte Kaya’nın açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

“Birine saygısızlık yaptığını gördüğüm insan gözümde biter.

Batıl inancım o kadar çok ki, yakabildiğim her şeyi yakarım. Sirkeyle yıkanırım, içerim…

Benim kıskançlığımın bazı sebepleri var. Arkadaşlarımı çok kıskanıyorum. Böyle yanak yanağa fotoğrafa çok sinirleniyorum. Yersiz samimiyete çok sinir oluyorum. Zaman zaman çok kıskancım, zaman zaman da ‘Bu niye böyle?’ diyeceğiniz kadar soğukkanlı dururum.

Gece 1’de uyanıp, beni gördüğünde ‘Anne günaydın’ diyor. ‘Oğlum asla gün aymadı, şuan o saat değil’ diyorum.

Bütün küfürler benim bebeklerim, çok seviyorum.

Çok fazla takıntım var. Mesela Ali ile markete gittik, arabalarımızı aynı otoparkta aynı yere koyuyoruz. Doluysa çok sinirleniyoruz.

Hamileyken dışarıda bir kadın bana ‘Normal doğuruyoruz değil mi?’ dedi. Çok sinirlendim. Ne münasebet ya!

Ali ile oyunculukları eleştiriyoruz. Mezar kazıp, gömüyoruz…

Oğlum abuk sabuk birini koluna takıp, getirirse Ali yanımda olsun ve beni tutsun isterim. Yapamam yani… Ben gelemem öyle şeye…

Favori Aşk-ı Memnu karakterim Firdevs Yöreoğlu… Kraliçe ya! Hep haklı, hep doğru söylüyor.

Eskiden magazin çok vahşiydi. Bir dış ses vardı ya, insanlar hakkında neler söylüyordu. Bunu söylüyor olamazsın!

Ben feci kocam köylüyümdür. Çok aşığım ve biraz içtikten sonra Ali’ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden…

Fiko hayatımda çok şey değiştirdi. Daha cesur hissediyorum. Daha her şeyi yapabilir buluyorum kendimi. Bir de çok tatlı bir tip. Sıfır bir şey geliyor dünyaya. Önce ‘Bunu hayatta tutmalıyım’ başlıyor. Sonra öğreniyor… Bu çok keyifli bir yolculuk. İnsanlara karşı daha yumuşadım. Eskiden çok sinirleniyordum.

Biz Ali ile Leyla ile Mecnun’un finalinde karşılaştık. Ben Ali’yi çok beğendim. Sonra bir arkadaşımızın doğum gününde karşılaştık, ben yine çok beğendim. O zaman biraz sarhoştum. ‘Bizimle otursana’ demişim ama aramızda bir şey olmadı.

Kendi yazdığı bir film için benimle görüşmek istedi. Magazin var diye ben onun evine gittim. Öyle bir araya geldik. O gün, bugün işte… Sonra kına gecemiz o evde oldu, düğün o evde oldu, çocuk o evde oldu… Senaryo okumaya gittim, adamın evinden çıkmadım gibi bir şey oldu.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.