DOLAR 32,4682
EURO 34,7369
ALTIN 2.440,30
BIST 9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yılın en hızlı büyüyen üniversitesi İstanbul Esenyurt Üniversitesi

17.07.2018
A+
A-

Kuyumcukent’te ilk kez düzenlenen ve sunuculuğunu Okan Karacan’ın yaptığı ödül töreninde, İstanbul Esenyurt Üniversitesi en hızlı büyüyen üniversite seçilerek ödüle layık görüldü.

Ödüllerin takdim edildiği gecede; yılın en iyi haber kanalı TGRT Haber, en iyi radyo programcısı Ceyhun Yılmaz, en iyi dansçı olarak Didem ödüllendirildi.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof .Dr Sudi Apak en hızlı büyüyen üniversite seçilerek ödüle layık görülmelerini şöyle yorumladı: “Bizim için çok büyük bir mutluluk. Bu başarı öğretim görevlilerimizin ve öğrencilerimizin destekleriyle hepimizin başarısıdır. İstanbul sanayisinin yüzde 25’i ve Türkiye sanayisinin yüzde 5’i Esenyurt’ta olduğu için üniversite olarak sanayinin kalbindeyiz. Öğrencilerimize bilim, sanat, spor ve sosyal alanlarda tüm imkanları sağladık. Sanayinin kalbindeyiz. Esenyurt, çok güzel ve büyük bir yer. Arkadaşlarımızla üniversitemizi bu noktaya getirdik ve hepimiz gurur duyuyoruz.”
Gecede ayrıca Galata Hair Klinik, Avrupa yakasının en iyi saç ekim merkezi seçildi.
Ödül töreninde en iyi fantezi şarkısı seçilen ‘Koptum bu gece’ ile Yağız, gelen misafirleri eğlendirdi.
   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.