DOLAR 32,4143
EURO 34,5504
ALTIN 2.384,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftinin kız bebekleri olacak

Geçtiğimiz sene görkemli bir düğünle nikah masasına oturan ve şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay çiftinin kızları olacak.

15.12.2023
A+
A-

Rol aldıkları dizilerdeki başarılarıyla isimlerden söz ettiren Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti geçtiğimiz sene eylül ayında nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak şekilde yaşayan çiftten bebek müjdesi geldi. Çiftin bir kız bebeği olacak.

ÜNLÜ İSİMLERDEN YORUM YAĞDI

Instagram hesabından eşi ve köpeğiyle pozlar vererek bebeğinin cinsiyetini duyuran güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, “Kız bebemiz geliyor. Allah’ım sana şükürler olsun. Sağlıkla, vaktinde kavuşmak nasip olsun. Bir gün kızım olursa annemin, hayatım boyunca ettiği dualar sayesinde olacağını çok iyi biliyordum. Sonra da buna Berk dahil oldu. İkisinin dualarına gönül rahatlığıyla sırtımı yasladım. Kabul olacağını biliyordum çünkü. Rabbim… Temennileriniz. Dualarınız bizimle olsun” ifadelerini kullandı.

Atik’in paylaşımına Hazal kaya, Dolunay Soysert, Derya Şensoy, Sevim Emre, Didem Balçın, İlayda Alişan, Hande Yener, Cemal Can Canseven ve Wilma Elles gibi ünlü isimlerden tebrik yorumu yağdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.