DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Yerinde fiyatlı Motorola Edge Lite özellikleri sızdırıldı! Geçtiğimiz günlerde aldığı FCC sertifikasıyla kendini ispatlayan Motorola Edge Lite özellikleri çoğu…

20.06.2020
A+
A-

Birkaç gün önce Motorola Edge Lite‘ın varlığını bir FCC sertifikası baştan sona netleştirmiştik. Detayları konusunda herhangi bir data bulunmayan cihazın hemen hemen tüm özellikleri bugün sızdırıldı. Başta maddeler halinde sıralamak icabında Edge Lite, Motorola’nın yeni Edge ailesinin üçüncü ve en yerinde fiyatlı üyesi olacak.

Cihazın 6.7 inç, 21:9 en irtifa oranına sahip ekranı 1080 x 2520 piksel çözünürlükle karşımıza çıkacak. bununla beraber 90Hz ekran yenileme hızına sahip model, yerinde fiyatlı olmasına rağmen ekran altı parmak izi sensörü de barındıracak.

Ön tarafta 8 Megapiksel selfie kamerası ve 2 Megapiksel derinlik sensörü barındıran cihaz, arkadaki tarafta ise 48 Megapiksel ana kamera ile karşımıza çıkıyor. 48 Megapiksel olan bu esas kamera sensörü Samsung’a ait olacak. Arkadaki taraftaki dörtlü kamera kurulumunun içerisinde yer alan öteki üç kamera ise sırasıyla 16 Megapiksel, 8 Megapiksel ve 5 Megapiksel olarak karşımıza çıkacak.

Qualcomm’un Snapdragon 765 işlemcisinden kuvvet alacak Edge Lite, 4 GB ve 6 GB LPDDR4X RAM varyantları ile karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra 64 GB ya da 128 GB UFS 2.1 depolama alanı sunan cihazın, 4800 mAh’lık bir bataryadan beslenmesi bekleniyor. 18W seri yük, NFC, 5G ve çift SIM gibi çoğu özelliği bünyesinde barındıran aygıt, Lite ismine kadar çok daha fazlasını sunacak gibi duruyor.

Hem şirketin daha üstteki segmentler için sunduğu daha önceki cihazlarda ön tarafta tek kamera kullanıp, bu cihazda ikili kamera kurulumu ile karşımıza niçin çıktığı konusunda net bir bilgi yok. Fakat Motorola mobil dünyadaki pazar payını ve markasını geliştirmek için çabalıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.