DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Yerinde fiyatlı Galaxy Fold 2 mi geliyor? Katlanabilir telefon hayali Galaxy Fold ile birlikte gerçeğe dönüştü. Samsung, cep yakan Fold için alternatif…

11.05.2020
A+
A-

Tahminlere tarafından Samsung, toplam üç ayrı katlanabilir telefon üstünde çalışıyor. Hali hazırda yeni Galaxy Fold için çalışmalara sürekli işyeri, daha ulaşılabilir bir  Fold modeli  geliştirmek için de çaba gösteriyor olabilir.

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 için devlete ait yorumlama!

Corona virüsü salgını tüm sektörlerde sorunlara neden olurken, Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 için Samsung’dan devlete ait tanımlama geldi.

Buna tarafından Samsung, 1100 dolar bandında bir katlanabilir telefon üretmenin arkasında. Her ne dek sıradan zeki telefon fiyatlarından yüksek bir fiyata sahip olacağı düşünülse de, katlanabilir modellere kadar yerinde bir fiyata sahip olduğu söylenebilir. Bu modelin Galaxy Fold Lite olarak isimlendirilmesi muhtemel.

Öteki iki modelden bir tanesinin de tekrar Z Flip gibi UTG yani ultra ince camlı bir katlanabilir ekrana sahip olması bekleniyor. Fold Lite ile birlikte geliştirilecek öteki modelin de ilk versiyon gibi plastik temelli olarak bir katlanabilir ekran teknolojisi ile geleceği düşünülüyor.

Son olarak yılın ikinci yarısında  Fold 2‘nin piyasaya çıkacağı Samsung göre onaylandı. Daha önce de telefon hakkında emin sızıntılar ortaya çıkmıştı.

Bu sızıntılara tarafından yeni telefon 120 Hz ekran yenileme gibi kayda değer özelliklerle karşımıza çıkacak. Bu ekranın 2213 x 1689  çözünürlüğe ve 7,59 inç ekran büyüklüğüne sahip olması bekleniyor.

Yani Samsung Galaxy Fold 2 ve  Fold Lite gibi iki modelin yanında Z Flip 2 gibi bir model daha geliştiriyor gibi görünüyor. Her ne dek katlanabilir telefon pazarı yeteri dek oluşmamış olsa da, markalar bu değişimin önünü açılmak için büyük mücadele göstereceğe benziyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Samsung gerçekte de üç yeni katlanabilir telefon modeli üzerinde çalışıyor olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.