DOLAR 32,1932
EURO 34,9734
ALTIN 2.506,15
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Telegram X güncellemesi geldi!

18.10.2018
A+
A-

Uygulama yeni güncellemesi ile birçok yeniliği kullanıcılara sunacak. Öncelikle Android cihazlarda son güncellemeden kaynaklı birçok hata düzeltildi. Fakat bu hataların yanı sıra önemli özelliklerde sunuldu.

Yeni birçok dil eklenmesiyle uygulamayı istediğiniz dilde kullanabileceksiniz hatta XML dosyası olarak kolaylıkla istediğiniz dili uygulama kütüphanesine ekleyebilirsiniz.

Mesajlarınızda yabancı dil çevirileri yapmanız için Telegram uygulamasından yararlanabiliyorduk. Fakat çeviri kısmında yeterince dil seçeneği yoktu. Dil seçenekleri arttırıldı ve kolayça mesajlarınızı istediğiniz dile çevirebilirsiniz.

Telegram X bu özellikler dışında, eski uygulamaya göre daha taze bir uygulama olduğu için güncelleme ile birçok hata giderildi.

Son olarak en önemli özelliğe gelecek olursak, Android Pie kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Güncelleme sayesinde Telegram X Android Pie desteğini sundu. Umarız bu güncelleme ile kronik hatalar giderilmiş ve daha gelişmiş kullanıcı deneyimi yaşatabilir hale gelmiştir.

Peki siz, Telegram, Whatsapp, Viber gibi uygulamalardan en sık hangisini kullanıyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.