DOLAR 32,2693
EURO 34,7866
ALTIN 2.446,64
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Yerinde fiyatlı 5G’li telefon: realme X50m tanıtıldı Zaten bir süredir beklenen yerinde fiyatlı realme X50m özellikleri emin oldu. Uygun fiyatlı telefon 5G…

23.04.2020
A+
A-

Bildiğiniz gibi geçen ay X50 Pro 5G‘yi duyurmuş olan marka yeni 5G telefonunu görüceye çıkarttı. Telefon hakkında bir takım bilgiler bulunuyor olsa da artık telefonun tüm özellikleri ortaya çıktı. Telefon cam gövdesinin yanında klasik realme telefonların tasarım çizgisine sahip.

Ön tarafta karşımıza meydana çıkan çift ekran deliğine, 120 Hz ekran onarım hızı eşlik ediyor. Telefon 6.57 inç boyutlarında ve IPS LCD ekran ile geliyor. Ekran, 1080 x 2400 piksel çözünürlüğü sahip. Bunun yanına ekran kasa oranına bakıldığında karşımıza yüzde 90.4 gibi yüksek bir oran çıkıyor. Bu da telefonunun ekranını daha bereketli kullanmak isteyenler için önemli bir detay.

Kamera bundan böyle birçok kullanıcı için fazla önemli bir detay. bu nedenle kamera tarafında oldukça iddialı olan realme çift ekran deliği ile önde iki kamera kurulumuyla bizi karşılıyor. Bu kameralardan birisi 16 Megapiksel selfie kamerası bir diğeri de 2 Megapiksellik derinlik sensörü.

Arkadaki kamera kurulumunda ise karşımıza 48 Megapiksel başlıca kamera çıkıyor. Hem, 8 Megapiksel çözünürlüğünde süper geniş açılı kamera, 2 Megapiksel çözünürlükte makro kamera ve son olarak da 2 Megapiksel çözünürlükte siyah beyaz çekim yapabilen bir kamera kurulumu tamamlıyor.

Realme X50m yeni 5G telefonu

Telefonun parmak izi okuyucusu emrindeki tarafta konumlandırılmış durumda. Android 10 tabanlı realme UI ile sunulacak telefonun işlemci tarafında 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 765G‘den şiddet alacak telefonun 8 GB RAM ve 128 GB‘lık bir dahili depolama alanı sunduğu aktarılıyor. Bu işlemci baştan sona oyuncu odaklı bir telefon olacağı söylenen telefonun, oyun performansının yüksek olacağı tahmin ediliyor.

Telefonun 30W seri yük destekli 4.200 mAh batarya ile geleceği aktarılıyor. Mavi ve beyaz şeklinde iki öbür renk seçeneği ile sunulacak telefonun Çin’de 29 Nisan’da satışta olacağı açıklandı.

realme X50m 5G fiyatı

Telefonun küresel pazarda ne süre karşımıza çıkar şimdilik bilmiyoruz ancak telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama sunan modelinin 282 dolarlık fiyat etiketiyle sunulacağı biliniyor. 8 GB RAM ve 128 GB versiyonu ise 324 dolardan herif bulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.