DOLAR 32,5581
EURO 34,9788
ALTIN 2.420,94
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yepyeni iOS 12 konsept videosu yayınlandı

07.04.2018
A+
A-

Apple’ın merakla beklenen mobil güncellemesi iOS 12, Haziran ayında düzenlenecek WWDC 2018’de tanıtılacak. Şirketin bu güncellemede çok büyük yenilikler yerine daha çok stabiliteye ağırlık vereceği düşünülüyor.

Apple, iOS 12 ile yazılım sürümleri açısından büyük bir değişikliğe gidiyor. Şirket mühendislerinin daha iyi hizmet verebilmeleri ve sunulacak bir özelliğin kusursuz olmasını sağlamak adına yeni bir strateji hazırladı. Buna göre, eğer bir özellik hazır değilse mühendislerin bu özelliği gelecek yıllara bırakma seçeneği olacak.

Daha çok sistem kararlılığına önem verilse de iOS 12’de mutlaka yeni özellikler yer alacak. Andrew Vega ve Maximos Angelakis’in yayınladığı yeni iOS 12 konsept videosu yeni güncelleme hakkında ipuçları veriyor.

iOS 11.3 cihaz yönetiminde sorun çıkartıyor!

iOS cihazların JamF kullanılarak toplu halde güncellenmesi konusunda büyük sorun yaşanıyor. Apple tarafından iOS 11.3 Jamf Pro sorunu hakkında resmi açıklama geldi.

Tasarımcılara göre Apple, iOS 12’de daima açık modu, FaceTime grup sohbeti, yeni dinamik duvar kağıtları, bildirimlerin gruplanması, yeni kilit ekranı özellikleri ve sistem geneline hakim karanlık mod gibi özellikler olacak.

Tasarımcılar Apple’ın kullanıcılara yepyeni bir kilit ekranı deneyimi yaşatmak istediğini ve iOS 10’dan beri beklenen karanlık modu sunacağını düşünüyorlar. Elbette bu bir konsept çalışması. Ancak bu özelliklerin bazı analist raporları ile desteklendiğini de unutmamak gerek.

iOS 12 için hazırlanan konsept videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

:: iOS 12 konseptini beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.